Muzicianul de excepție, Nicolae Voiculeț: “Puterea” celor fără de putere!

0

Viitorul e acum!

Sunt indivizi care trăiesc în România și care pretind căvorbesc limba română, promovând pe mulți bani europeni și nu numai, egalitatea de șanse a tuturor celor care vor să se integreze forțat peste credința, istoria și tradițiile românești, impunând cu forța egalitatea de șanse, homosexualitatea, educația sexuală pentru copii în școli, divizarea teritorială a României, denigrarea și ștergerea istoriei și a martirilor, anihilarea celor care promovează valorile autentice, și lista e foarte lungă..!

Pentru ștergerea identității istorice și culturale a României, se lucrează de mult la acest scenariu pe toate palierele sistemului. Acum, aceasta este marea miză, pentru că din punct de vedere economic, țara a început să fie vândută începând cu 1990.

Nu mai e la modă să fii român!?

În aceste momente grele pe care le traversăm, impuse instituțional, cu sacrificii aproape supreme din partea cetățenilor, lașitatea, trădarea și dezrădăcinarea a atins cele mai înalte cote din istorie.

Recomand celor care văd în această “criză” o oportunitate, să nu vă mai vindeți sufletul pentru bani și putere, pentru că din acel moment nu veți mai avea nicio valoare! 

Curând veți avea puterea celor fără de putere! 

Adevărata noastră valoare moștenită de 2.000 de ani este credința în Hristos pe care l-ați răstignit cu bună știință în acest an de Paști, (interzicând accesul creștinilor în biserici), familia românescă (îngropată la propriu în restricții și frici) pe care ați divizat-o și nu în ultimul rând întreg acest neam românesc de pretutindeni pe care l-ați abandonat, l-ați judecat/criticat și l-ați vândut pe nimic!

Nu mai puneți politica și interesele voastre personale înaintea celor pe care pretindeți că îi reprezentați. 

Ați mințit 20 milioane de suflete timp de 30 de ani. Ajunge!

Cu bună știință ați făcut bătrânii, copiii și pe noi toți să suferim, dar curând va veni și rândul vostru!

Nicolae Voiculeț 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.