Apel umanitar: La doar 11 ani, Nicolae Solovei, are nevoie disperată de ajutorul nostru! O simplă donație îi poate salva viața!

0

Iartă-mă, copile, că te arăt lumii întregi în starea în care nu ai fi vrut să te vadă cineva. Ce inimă ar trebui să aibă o mamă pentru a fi în stare să își pozeze copilul în timp ce suferă!? Una ca a mea… plină de durere, disperare și totodată speranță. Îl strâng la piept și mă rog Domnului să-mi dea mie durerea lui…

Nicolae Solovei

Sunt cuvintele mamei lui Nicolae Solovei, un băiat de  11 ani diagnosticat cu cancer la ficat. În urmă cu două săptămâni, Nicu a început prima cură de chimioterapie. La doar câteva zile, au început dureri insuportabile, vomă și alte neplăceri de care un copil de vârsta lui ar trebui să fie străin.

E multă suferință, dar există speranță. Împreună, am reușit să strângem aproape 11.000€ din cei 56.000 necesari pentru intervențiile care îi pot salva viața lui Nicolae.

E un băiat nespus de inteligent și de sufletist. Se gândește la surioara lui și la animăluțele pe care le-a adoptat și pe care le iubește mult, așteptând să se întoarcă acasă, să le mângâie din nou și să se joace cu puii de iepuraș pe care i-a primit cadou de la vecini…, ne-a povestit tatăl băiatului, care face apel la oamenii cu inimă mare să doneze pentru fiul lui.

Nicolae poate fi salvat prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. O viață salvată e dincolo de orice preț și de orice bucurie! Putem fi eroii lui Nicu, împreună!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Solovei) al copilului pentru care faceți donatia!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.