Orban o ironizează pe Firea în privința investițiilor din Capitală: „Porcul nu se îngraşă în Ajun!”

Share:

Premierul Ludovic Orban a ironizat-o, miercuri seara, pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei,  că a început să facă investiţii în ultimele două luni de mandat, precizând că ”porcul nu se îngraşă în Ajun”.

Ludovic Orban a participat la lansarea candidaturii lui Radu Mihaiu, susţinut de Alianţa USR PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 2, în cadrul unui eveniment desfăşurat în Parcul Naţional. El a declarat că: ”Pe Firea au apucat-o investițiile”.

“Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni de mandat. La Doamna Ghica am văzut organizare de şantier. Numai că a uitat să comunice cu primarul Sectorului 2, să îi spună: ‘Nu scoate toţi pomii, nu pune pomi noi, nu fă spaţiu verde nou pe care ulterior să îl distrugă şantierul pe care îl fac eu la Doamna Ghica. Am văzut că la capătul Pantelimonului a început să răsară scheletul unui park and ride. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun. Ceea ce nu ai făcut patru ani, degeaba încerci să arăţi că eşti capabil să faci”, a spus Ludovic Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.