Ultimele zile de „domnie” ale „baronului” pesedist Ionel Arsene. Tandemul (liberal) Cozmanciuc-Carabelea va reda Neamțul nemțenilor!

0

De ani buni, județul Neamț  a fost confiscat de „baronii roșii” din PSD. Prea multă sărăcie, prea multă incompetență, prea mult dispreț la adresa cetățenilor, prea multe tunuri din banii publici, în județul în care controversatul Ionel Arsene, atotputernicul șef al CJ, nimeni altul decât omul de încredere al condamnatului Dragnea, se comportă ca pe propria moșie. Tocmai de aceea în 2020 necesitatea schimbării unei administrații locale coruptă, arogantă și profund iresponsabilă devine mai importantă decât oricând în Neamț.

Tandemul liberal Mugur Cozmanciuc-Andrei Carabelea la președinția CJ Neamț respectiv Primăria Piatra Neamț reprezintă, înainte de toate, garanția unei altfel de administrații: una competentă, responsabilă, transparentă și pliată pe realitățile unui județ ai căror cetățeni merită mult mai mult.

Tânărul lider al liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja, unul dintre reprezentanții de marcă ai noului val din politică, și-a anunțat susținerea pentru cei doi liberali. Un gest nu numai de solidaritate/camaraderie liberală, dar și o dovadă de respect față de fiecare nemțean care a fost “călcat în picioare” de abuzurile găștii pesediste condusă cu mână de fier de Ionel Arsene. De altfel, desemnarea pesedistului Răzvan Cuc, “repetentul” de la Ministerul Transporturilor, perceput ca omul de încredere al lui Arsene, la Primăria Neamț, arată că pesediștii vor să perpetueze la Neamț dezastrul ultimilor patru ani.

În 2016 spuneam că România #pebune începe la Neamț. Și așa este. Acest județ ținut captiv în sărăcie de baronii roșii are nevoie mai mult ca oricând de o administrație liberală profesionistă și eficientă.

Dragi nemțeni, vă rog pe toți cei care m-ați susținut în urmă cu patru ani să semnați acum pentru echipa Andrei Carabelea, pentru primăria Piatra Neamț, și Mugur Cozmanciuc, pentru consiliul județean Neamț. Dacă ați crezut în 2016 în visul nostru, aceste alegeri sunt un pas important în realizarea lui.

Susțineți doi oameni care vor pune Neamțul pe traiectoria potrivită. Cu încredere, înainte!”, a transmis un mesaj către nemțeni, pe pagina sa de Facebook, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.