Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja: „Noul București are nevoie de dreapta unită!”

Share:

Într-un sector plin de cetățeni suprasaturați de incompetența administrației Tudorache-PSD, liberalii sectorului 1, conduși de Sebastian Burduja, au depus, astăzi, în prezența liderului PNL București, Violeta Alexandru, candidaturile pentru consiliul local al sectorului 1. Necesitatea unei altfel de administrație publică, una pliată pe competență, proiecte și respect față de cetățeni a devenit, mai ales în sectorul 1, mai stringentă decât oricând.

„Venim cu o echipa liberală de profesioniști, cu proiecte care au în prim plan cetățeanul.La depunerea candidaturilor a participat Violeta Alexandru, președinte PNL București, căreia îi mulțumim pentru toată susținerea.Mulțumim tuturor pentru semnături, încredere și susținere”, a precizat , pe pagina sa de Facebook, Sebastian Burduja.

„Noul București are nevoie de dreapta unită. E timpul să ducem acest oraș in primul rând al Europei. Avem toate ingredientele necesare: oameni minunati, companii dinamice, creativitate si incăpățânarea de a reusi.

Ce-ar fi daca acest colț de Europa ar fi (re)deveni nu “micul Paris”, ci “marele București”? Acesta-i visul pentru care noi am lăsat deoparte interesele proprii, orgoliile si orice alte calcule electorale, ne-am unit forțele si venim in fața bucureștenilor cu singura alternativa reala la administrația roșie corupta si incompetenta.

Inainte, impreuna !”, a spus, duminică, într-o altă postare pe pagina sa de Facebook,  liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.