Patronatele din HoReCa amenință cu ample proteste

1

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) invită angajaţii şi partenerii companiilor din domeniu să participe, miercuri, la proteste faţă de felul în care Guvernul tratează combaterea pandemiei în domeniul Hoteluri, Restaurante şi Cafenele (HoReCa), potrivit unui comunicat remis luni de HORA.

Angajaţii şi partenerii companiilor din HoReCa sunt invitaţi de patronatul din domeniu să întrerupă lucrul miercuri după-amiaza, între orele 17:00 şi 18:00, să iasă în faţa locaţiilor unde lucrează şi să afişeze mai multe pancarte cu mesaje prin care să atragă atenţia asupra situaţiei de criză în care se află cei 400.000 de angajaţi din hoteluri şi restaurante în urma restricţiilor impuse de autorităţi.

Unul dintre mesajele pe care Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România le propune angajaţilor pentru a fi afişate în cadrul protestului este: „Ruinaţi o industrie pentru o iluzie!”. Alta pancartă trimisă de HORA transmite mesajul „400.000 de vieţi în pericol, fără a fi infestate”.

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România solicită angajaţilor şi partenerilor din HoReCa să protesteze paşnic şi să respecte în cadrul evenimentului toate prevederile sanitare în vigoare.

Citește și
1 Comentariu
  1. Bunicul spune

    DIn cauza lor, a acestori ppatroni , Eu si multi ca mine, am decis mai demult, sa nu ne petrecem concediile pe litoralul Romanes, Pentru ca preturile sunt ca la Nisa si mizeria proasta calitate , ca la Romani ,La noi, hotelieri , vor doar bani, si atat La noi , hotel;ieri , carciumari , vor Bani , si atat Eu si multi ca mine, nu ne dam bani , decat celor ce ii merita Si CLAR pe litoralul Ro , nu gasesti , Poate ceva pensiuni micute , DAR, din cauza mizeriei specifice Ro, nu se merita sa te depanjezi pentru Litoralul Romanesc, Este maiieftin simaide calitate , in Grecia, Turcia, . Nu mai spun de Bulgari ,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.