Primăria Capitalei, o miză uriașă. „Război” total între Nicușor Dan și Gabriela Firea!

0

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR – PLUS la Primăria Capitalei, a afirmat că prin propunerile pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, PSD şi primarul general Gabriela Firea dau dovadă de lipsă de respect pentru bucureşteni. El precizează că pe lista de candidaţi la CGMB din partea PSD figurează persoane cu probleme penale sau foşti reprezentanţi ai cluburilor Securităţii şi Miliţiei. 

„Primarul PSD Gabriela Firea și PSD au dovedit, încă o dată, prin numele propuse pentru Consiliul General, că nu sunt capabili să-i înțeleagă pe bucureșteni și să-i respecte. Nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale – între care și un fost reprezentant de seamă al clubului de fotbal Victoria București, de sub tutela Miliției și Securității – aceasta este oferta pentru Capitala României, în anul de grație 2020. Cu ce o să ajute Petre Roman la modernizarea Bucureștiului, o să planteze panseluțe, din nou, în Piața Universității? O să ofere consiliere pentru un nou 10 august? Cum o să le facă viața mai bună bucureștenilor Dumitru Dragomir? O să-i învețe pe cei din Primărie cum să organizeze licitațiile, o să aducă modelul ceaușist de dezvoltare urbană? Doamna Firea închide apa caldă și lumina de pe acum, nu văd ce ar putea aduce nou domnul Dragomir.

O bătaie de joc mai mare nici nu se putea. Gabriela Firea este izolată complet, nu mai poate să adune nici măcar o listă de consilieri din propriul partid, după ce a fost respinsă, pe rând, de toți foștii parteneri politici cărora le propusese participarea în alianță la alegeri. Fără sprijin politic, fără sprijin din partea bucureștenilor, fără viziune, fugind la rândul său de sigla de partid, Gabriela Firea vine astăzi cu o listă de consilieri din negura istoriei postdecembriste, care jignește memoria bucureștenilor și care arată cât de mult prețuiește această doamna orașul care i-a oferit șansa de a-l conduce. O dată este mai mult decât suficient. Este timpul ca acest așa-zis primar să plece împreună cu toate personajele de tristă amintire pe care încearcă acum să le reactiveze ca să distrugă complet Bucureștiul”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Gabriela Firea a răspuns acuzaţiilor contracandidatului la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, susţinut faptul că este greu să recunoşti performanţa profesională a unui om, când eşti înconjurat şi susţinut de corigenţi. Nicuşor Dan a afirmat astăzi că lista de consilieri propusă de Gabriela Firea şi PSD are nume triste din istoria expirată a României.

Primarul General al Capitalei a declarat că se simte onorată să facă echipă cu un bursier de studii doctorale la Toulouse, profesor universitar, care vorbeste fluent 4 limbi straine şi  absolvent ca sef de promotie al Liceului de informatica din Bucuresti si a Facultatii de Energetica.

„Intre un poliglot si un ministru al Educatiei care pronunta PepsiGlas, ce alegeti? Eu sunt onorata sa fac echipa cu un bursier de studii doctorale la Toulouse (Franta), profesor universitar, care vorbeste fluent 4 limbi straine – franceza, spaniola, engleza, italiana, absolvent ca sef de promotie al Liceului de informatica din Bucuresti si a Facultatii de Energetica. L-am descris succint pe fostul premier, ministru de externe si senator Petre Roman” , a precizat Firea.

Firea a recţionat după mesajul lui Nicuşor Dan şi susţine că este greu să recunoşti performanţa profesională a unui om, când eşti înconjurat şi susţinut de corigenţi. Mai mult decât atât, aceasta a adăugat faptul că adversarii săi şi-au vărsat veninul către Petre Roman, un om cu o experienţă politică de netăgăduit.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.