Lucian Romașcanu nu mai este purtătorul de cuvânt al PSD după derapajul mitocănesc la adresa jurnaliștilor

0

Lucian Romașcanu a fost suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD, după derapajul de limbaj suburban. Și femeia din echipa PSD care a comentat în mod aprobator remarca jignitoare va fi sancționată, a anunțat președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Vineri la prânz, Lucian Romașcanu l-a atacat, indirect, chiar pe Marcel Ciolacu prin ieșirea nervoasă la adresa reporterilor, după ce aceștia au ales să îl aștepte la declarații pe președintele interimar și să nu rămână la conferința de presă. Imediat după eveniment, Romașcanu a scris pe Facebook că a avut o „scăpare” de limbaj pe care o regretă. El a dat vina pe plecările din partid pentru reacția exagerată. 

Inițial, Partidul Social Democrat a anunțat că purtătorul de cuvânt va susține o conferință de presă după ședința Comitetului Executiv. Unii dintre jurnaliștii prezenți la sediul PSD au decis, însă, să îl aștepte în curtea partidului, pe liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, pentru a-i adresa întrebări. Absența presei de la conferință l-a supărat pe Lucian Romașcanu.

„E aiurea, de ce nu vor să intre? Nu înțeleg”, a spus Lucian Romașcanu în timp ce îi aștepta pe jurnaliști la conferința de presă. „Ca să nu îl piardă pe Ciolacu”, se aude răspunsul unui bărbat din sală.

„E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți!”, a afirmat Romașcanu.

„Nici aia, poate le place! Suntem singuri”, a adăugat o femeie din sală.

Lucian Romașcanu a continuat declarațiile de presă în prezența a doar câțiva ziariști. Imediat după eveniment, purtătorul de cuvânt al partidului și-a cerut scuze pe Facebook și a spus că regretă reacția nervoasă, pe care a pus-o pe seama plecărilor din partid din ultima perioadă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.