Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, desființează ipocrizia „primarului invizibil”: „Un mandat fără proiecte, fără viziune și fără grijă pentru nevoile oamenilor!”

Share:

Toxica administrație pesedistă existentă la nivelul Primăriei Capitalei și al Primăriilor de sector trebuie „deratizată” cât mai rapid. Prea multă incompetență, prea multă aroganță, prea multă duplicitate, prea multă manipulare, prea multă hoție, prea mută sfidare la adresa cetățenilor…

„Primarul invizibil”, cum este catalogat Daniel Tudorache, cel care a eșuat lamentabil, pe linie, de la construirea de creșe și grădinițe în sector, reabilitarea blocurilor și a caselor, construirea unei săli polivalente, construirea de locuințe pentru medici și profesori, până la modernizarea ascensoarelor, reducerea cheltuielilor inutile de la ADP Sector 1 și reabilitarea străzilor, fără a se uita de „cea mai mare minciuna marca Tudorache din sectorul 1- Spitalul de Urgenta Bucuresti„ continuă să vizeze, cu un tupeu inimaginabil, la un nou mandat. Vrea să-și continue „proiectele”. Bilanțul este unul dezastruos, iar cetățenii din sectorul 1 vor sancționa, sunt convins, dur ipocrizia, iresponsabilitatea și disprețul administrației Tudorache-PSD la adresa cetățenilor din cel mai bogat sector din Capitală.

“Primar invizibil, spital invizibil. Pe hârtie, promisiuni cât cuprinde. În realitate, un mare zero. Asta rămâne în urma administrației PSD la primăria sectorului 1 și în tot Bucureștiul. Plus amintirea tristă a unui mandat fără proiecte, fără viziune și fără grijă pentru nevoile oamenilor.

E timpul să facem lucrurile altfel. Din 27 septembrie, sectorul 1 redevine #1 cu echipa liberală. Profesioniști, vizionari, oameni de acțiune. Și proiecte de dezvoltare pe bune, inclusiv un spital de urgență nou-nouț, la srandarde europene.

Echipa PNL Sector 1 vă așteaptă alături: www.pnlsector1.ro.”, a precizat pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Primar invizibil, spital invizibil

Primar invizibil, spital invizibil. Pe hârtie, promisiuni cât cuprinde. În realitate, un mare zero. Asta rămâne în urma administrației PSD la primăria sectorului 1 și în tot Bucureștiul. Plus amintirea tristă a unui mandat fără proiecte, fără viziune și fără grijă pentru nevoile oamenilor. Tipic pentru PSD.E timpul să facem lucrurile altfel. Din 27 septembrie, sectorul 1 redevine #1 cu echipa liberală la primărie. Profesioniști, vizionari, oameni de acțiune. Și proiecte de dezvoltare pe bune, inclusiv un spital de urgență nou-nouț, la standarde europene. Echipa PNL Sector 1 vă așteaptă alături: www.pnlsector1.ro. #BucureștifărăPSD#Sectorull1fărăPSD#alegeechipaliberală#noisuntemPNL1

Publicată de Sebastian Burduja pe Duminică, 23 august 2020

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.