CNA interzice un spot mincinos marca Tudorache. Liberalul Sebastian Burduja:” Pe 27 septembrie scăpăm de PSD din Sectorul 1 și din tot Bucureștiul!”

0

Ipocrizia și demagogia uriașă a “primarului invizibil” de la sectorul 1, pesedistul Daniel Tudorache, au primit o grea lovitură. De această data din partea unui CNA care, deși politizat până la refuz, a interzis spotul mincinos marca Tudorache în care se prezenta, în disprețul realității, o machetă a unui spital inexistent încă în sectorul 1, informează paginademedia.ro. Alarmant este faptul că doar în decursul unei singure luni spotul mincinos a avut peste 500 de difuzări pe mai multe posturi importante. Sute de mii de euro aruncați pe apa sâmbetei, din bugetul Primăriei, de un edil iresponsabil, disperat să obțină un nou mandat.

De menționat reacțiile vehemente, din ultimele săptămâni, ale liderului liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja, dar și a altor colegi, care au criticat dur spotul sus-menționat.

“Reclama mincinoasă a primarului PSD de la sectorul 1 fost interzisă de CNA. „Este o minciună!”, au exclamat la unison toți membrii Consiliului Național al Audiovizualului.

Împreună cu echipa PNL Sector 1 am atras atenția în repetate rânduri că acest spot este o minciună de la prima secundă până la ultima. Se vorbește despre un spital inexistent, dar fără să se menționeze că este doar un proiect. Se anunță cu surle și trâmbițe că locuitorii sectorului au acces la servicii medicale profesioniste, lăsând impresia că e funcțional. În realitate, este doar o machetă. Primar invizibil, spital invizibil…

Pe 27 septembrie scăpăm de PSD din Sectorul 1 și din tot Bucureștiul. Cu cea mai puternică armă a democrației: votul”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.