Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură-votată pe 31 august!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, printr-un mesaj pe Facebook, că Parlamentul se va reuni luni pentru a vota moțiunea de cenzură depusă de social-democrați împotriva Guvernului Orban. Conducerea Legislativului, Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, se vor întruni joi pentru a decide în privința votului.

„Moțiunea de cenzură se va vota luni – 31 august! Guvernul Orban trebuie să plece!!!”, a scris Marcel Ciolacu.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD, semnată de 205 parlamentari și intitulată „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată”, a fost citită săptămâna trecută, joi, în plenul Parlamentului.

Ludovic Orban a spus că moțiunea de cenzură „este un act de iresponsabilitate politică” și că PNL nu va sta cu mâinile în sân. Premierul preciza că poartă negocieri cu toți parlamentarii, „indiferent de culoarea lor politică”.

PSD vrea un guvern tehnocrat până la alegerile parlamentare, dacă moțiunea de cenzură va trece, potrivit secretarului general al social-democraților, Paul Stănescu. Guvernul tehnocrat va trebui să aibă însă o orientare de stânga, iar programul cu care se va prezenta să fie unul supervizat de social-democrați. PSD are deja numele premierului pe care îl va propune președintelui: este un fost membru al partidului, o personalitatea de stânga, din mediul economic, a mai declarat la Digi24 Paul Stănescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.