Apel umanitar: Iasmina Costache, o fetiță de 10 ani, are nevoie de sprijinul nostru. O donație cât de mică îi poate salva viața!

0

Campanie inceputa la data: 22.08.2020

Nume: Costache

Prenume: Iasmina

Varsta:  10 ani

Suma necesara: 60000 euro

Diagnostic: Sindromul Aicardi-Goutières, o afecțiune genetică ce provoacă un handicap fizic și mintal sever.

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Elveția -Spitalul de copii Zurich

Povestea Iasminei

Anul acesta, ca niciodată, mulți am îndurat cu greu lunile în care am stat închiși în case de teama coronavirusului. Și mai greu le-a fost copiilor, din fire zglobii și mereu dornici de joacă. Și Iasmina Costache a stat acasă, dar nu neapărat din cauza pandemiei, ci pentru că piciorușele ei nu îi mai permit să meargă, să zburde, să se joace ca un copil obișnuit.

La vârsta de 8 luni, membrele ei au început să dea semne că ceva este profund în neregulă. Se încordau și se mișcau necontrolat, iar tot corpușorul micuț, odată plin de energie și de viață, parcă seca de putere.

Astăzi, la mai bine de 9 ani distanță, Iasmina e dependentă de părinți în totalitate. Copila a fost diagnosticată cu Sindromul Aicardi-Goutières, o afecțiune genetică ce provoacă un handicap fizic și mintal sever.

Cu lacrimi în ochi, mama fetiței privește neputincioasă la suferința ei și cere ajutor tuturor celor care pot contribui la ameliorarea stării în care se află Iasmina. Până acum, copila a suportat terapii, orteze și numeroase operații, dar niciuna nu a fost de ajuns. Va mai trebui să îndure încă 8 operații, la șold, genunchi și tălpi. Acestea din urmă vor trebui efectuate în Elveția, la Spitalul de Copii din Zurich.

Costul acestor intervenții depășește cu mult posibilitățile familiei Costache, care a cheltuit tot ce a putut pe anterioarele operații și tratamente. E vorba de 60000 euro, o sumă care poate fi strânsă dacă ne unim forțele și donăm fiecare cât putem.

Doar uniți putem depăși obstacolele insurmontabile pe care copii prea mici și prea nevinovați le au în calea unui viitor luminos și fericit. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare, o poate ajuta pe Iasmina să meargă din nou, să scape de suferință.

Iar dacă doriți să o ajutați pe termen lung în această luptă nedreaptă, o puteți face printr-o plată recurentă.  Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie – Costache.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.