Deputatul George Șișcu, pariul câștigător al PNL la Consiliul Județean Tulcea!

0

Cu un program bine articulat, pliat pe realitățile județului Tulcea, cu proiecte pe cât de ambițioase, pe atât de pertinente, deputatul George Șișcu reprezintă soluția câștigătoare a liberalilor la președinția Consiliului Județean Tulcea. Uriașa surpriză a tulcenilor va fi generată, însă, de faptul că George Șișcu va fi un președinte al CJ în slujba oamenilor, nu în slujba unor găști de partid, așa cum au fost obișnuiți de administrațiile precedente.

„Astăzi se dă startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie! Sunt mândru că putem să venim în fața Dumneavoastră cu o echipă liberală profesionistă și onestă pentru Consiliul Județean Tulcea.

Startul campaniei electorale semnifică, de fapt, startul pe un nou drum al județului nostru, un drum care ne va arăta repede că, într-adevăr, #SEPOATE.

Avem o șansă istorică pentru următorii patru ani, ca de la nivelul Președintelui României, al Guvernului, al Consiliului Județean Tulcea să oferim oamenilor rezultate concrete în cea mai performantă echipă politică și administrativă.

Vă rog să fiți alături de noi, să ne acordați cu mare încredere votul Dumneavoastră – echipei noastre pentru Consiliul Județean și mie, în calitate de viitor Președinte al CJ Tulcea.

Votul pentru o #AdministratieLiberala înseamnă, în primul rând, un vot pe care vi-l dați Dumneavoastră și o șansă pentru un trai mai bun!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, candidatul  PNL la șefia CJ Tulcea, George Șișcu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.