Liberalii din sectorul 1 prinși, pe stradă, de debutul campaniei electorale. Sebastian Burduja: “Am încredere ca sectorul 1 va redeveni #1!”

0

Liberalii din sectorul 1 se află, în fiecare zi, în mijlocul oamenilor din sector. O echipă mare, frumoasă și implicată, condusă de tânărul Sebastian Burduja, care continuă să se lupte pentru idei, valori, principii liberale și nu în ultimul rând pentru locuitorii din acest minunat sector. Un sector, din păcate, ajuns la „coada” Bucureștiului din punctul de vedere al dezvoltării, al infrastructurii, al respectului față de banul public. Primarul pesedist Daniel Tudorache vizează un nou mandat. Sumele fabuloase aruncate, din banii publici, într-o campanie pe cât de opulentă, pe atât de mincinoasă (cazul spotului interzis de CNA în care se prezenta ca realizare macheta unui spital este grăitor!), nu pot schimba percepția locuitorilor celui mai bogat sector din Capitală în privința dezastrului ultimilor patru ani de administrația Tudorache-PSD.

Prima zi a campaniei electorale i-a regăsit pe liberalii din sectorul 1 pe străzi, împărțind pliante și ascultând, notând și discutând cu cetățenii. Victoriile lui Clotilde Armand la sectorul 1 și implicit a lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei se vor datora și implicării totale a acestei echipe inimoase care continuă lupta pentru eliberarea Capitalei și a sectorului -de toxicele administrații PSD- și redarea demnității bucureștenilor.

“Prima zi de campanie electorală. Așa cum v-am obișnuit la PNL Sector 1, si nu doar în campanie, ne veți vedea zilnic în stradă, gata să ascultăm, sa notăm și să acționăm.

Îmi doresc ceea ce – am convingerea – își doresc toți bucureștenii: o campanie pozitivă, cinstită, bazată pe proiecte și soluții de dezvoltare.

Am încredere ca sectorul 1 va redeveni #1 prin echipa liberală, în parteneriat cu Clotilde Armand și colegii de la USR-PLUS”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.