Nicușor Dan dă startul campaniei în București. Orban și Barna au lipit primul afiș electoral!

0

Candidatul Dreptei pentru funcția de primar al Capitalei, Nicuşor Dan, susţinut de USR-PLUS şi PNL, a dat startul campaniei electorale încă din primele minute. S-a întâmplat la miezul nopții, când acesta, alături de Ludovic Orban și Dan Barna, a lipit primul banner în Piața Victoriei, informează Realitatea.net.

„Fac apel către toţi bucureştenii educaţi, toți bucureștenii care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii patru ani de zile, către toți bucureștenii care își doresc să trăiască într-o capitală europeană: să fie activi în această campanie, să se mobilizeze, să-i convingă pe cei nehotărâţi, astfel încât pe data de 27 septembrie, să eliberăm Bucureştiul, să punem competenţa, bunul-simţ, educaţia, priceperea, cinstea la lucru pentru binele bucureştenilor”, a precizat premierul Orban.

„Am vrut în mod special să fim alături de voluntarii noştri care au muncit în toată această pre-campanie şi vor munci toată campania care urmează. E foarte important efortul pe care îl fac pentru că ei trebuie, prin discuţii de la om la om, să întoarcă minciunile pe care, pe banii noştri, primarii PSD le-au spus. Am ales special Piaţa Victoriei pentru că mulţi dintre oameni au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de pesedism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD”, a precizat, la rândul său, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Și candidatul PNL pentru sectorul 6, Ciprian Ciucu, a marcat startul campaniei electorale în prezența președintelui partidului Ludovic Orban.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.