Ponta dă lovitura de grație PSD

0

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că exclude o alianţă cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar ar dori o uniune a forţelor de stânga pentru 2024, dacă social-democraţii vor reuşi o reformă reală a partidului.

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă se gândeşte la o alianţă cu PSD pentru alegerile parlamentare, liderul Pro România a răspuns negativ.

„Nu. Nu am făcut Pro România ca să fie anexa nici a PSD, nici a altcuiva. Eu nu exclud pentru 2024 o stângă unită, ar fi cazul să fie. Dar nu poţi să te uneşti cu toată baronimea şi cu toţii profitorii. Dacă reuşeşte PSD-ul să se schimbe în bine, Doamne ajută! Dar până atunci, nu, nu se pune problema”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a apreciat că va fi nevoie de o stângă unită modernă.

„Acum nu se pune problema, dar poate, cine ştie, dacă se schimbă lucrurile în bine la un moment dat, putem să facem o alianţă pe stânga”, a subliniat Ponta.

Ponta a mai declarat că nu o fie niciodată un antipesedist, dar aşteaptă o reformă în rândurile membrilor fostului său partid

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.