Singura soluție (viabilă) pentru sectorul 2. Dan Cristian Popescu intră, oficial, în campanie electorală!

0

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a intrat, la miezul nopții, în campanie electorală. Victoria lui Popescu, candidat susținut de PSD, în alegerile din 27 septembrie reprezintă unica soluție viabilă pentru locuitorii sectorului 2. Alternativele sunt de neconceput: Neculai Onțanu, cel care a condus timp de 16 ani, cu rezultate dezastruoase, Primăria Sectorului 2 și anonimul Radu Mihaiu, candidatul perdant susținut de PNL-USR-PLUS.

Despre Onțanu nu mai este nimic de spus. Toți locuitorii sectorului 2 îi știu foarte bine isprăvile, abuzurile, modul netransparent și dictatorial în care a gestionat treburile unei Primării care a fost privită, în toți acești ani, ca o “feudă personală”.

Pe de altă parte, candidatura lui Radu Mihaiu la Primăria Sectorului 2 are la bază un singur argument: prietenia cu liderul USR, Dan Barna. Un candidat obscur care se ascunde în spatele unei susțineri politice puternice și atât.  Un candidat care se visează primar și care nu pare a fi la curent cu realitățile sectorului 2. Programul său, proiectele, soluții aferente, rămân, încă, o enigma pentru locuitorii sectorului 2. Din păcate, Radu Mihaiu, alături de Simona Spătaru, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 4, și ea o apropiată a lui Barna, se vor număra printre cei care prin eșecurile lor la aceste alegeri vor contribui la schimbarea lui Barna de la șefia USR. Un lider incapabil să se plieze pe realitățile politico-electorale ale anului 2020 și care și-a pus mofturile mai presus de interesele partidului.

Cu acești contracandidați, ceilalți nu contează în ecuația electorală, drumul lui Dan Cristian Popescu spre victorie este liber. Sondajele îl dau favorit, iar reacția pozitivă a cetățenilor față de candidatura sa este normal. Un viceprimar care a demonstrat în cei patru ani că poate, că știe, că vrea. Iar faptul că locuitorii sectorului 2 l-au considerat adevăratul primar al sectorului 2 spune mult. Mai ales că nu trebuie uitat faptul că pârghiile unui viceprimar sunt limitate!

Urmează, sunt convins, patru ani în care sectorul 2 va avea primarul pe care îl merită și îl așteaptă de prea mulți ani.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.