Tandemul Dobocan-Todoran, soluția câștigătoare a PMP la CJ Maramureș respectiv Primăria Baia Mare

0

Turul de forță, făcut de conducerea PMP, în frunte cu președintele Eugen Tomac, în aproape județele din țară, precum și lansarea în cursa pentru alegerile locale a unor candidați competitivi, anunță un rezultat foarte bun pentru PMP la scrutinul din 27 septembrie. Mobilizare excepțională, soluții pliate pe realitatea fiecărei comunități în parte, război deschis declarat imposturii, iresponsabilității și aroganței unor aleși locali care nu au putut oferi cetățenilor, în ultimii patru ani, decât un uriaș dispreț. 27 septembrie reprezintă, înainte de toate, ziua scadenței pentru toți cei care au considerat că alegătorii sunt în slujba lor și nu invers!

Pe 29 august, în zi de sărbătoare, liderul PMP, Eugen Tomac s-a aflat în Maramureș pentru a susține inimoasă echipă pemepistă de aici. Rezultatele vor fi pe măsură, ca și așteptările maramureșenilor…

“Toți iubim Maramureșul!

În zi de sărbătoare am ajuns și în Maramureș pentru a susține echipa noastră de aici.

Pentru primăria Baia Mare candidează inimosul nostru coleg, deputatul Adrian Todoran, un luptător care va convinge mulți băimăreni să-i acorde încrederea. Este un om cinstit, bun patriot și printre cei mai harnici parlamentari.

La Consiliul Județean candidează Romeo Dobocan, una dintre cele mai credibile voci ale Maramureșului.

Mă bucur mult și îl felicit pe președitele PMP Maramureș, Lucian Morar, că a reușit să închege o echipă de 15+!

Mult succes, dragi colegi!
Sunt sigur că veți obține rezultatul pe care îl meritați pentru Maramureș!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, președintele PMP, Eugen Tomac.

 

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.