Dan Cristian Popescu, în mijlocul oamenilor din Parcul Florilor și Parcul Morarilor. Ecaterina Andronescu l-a însoțit pe viceprimarul sectorului 2!

0

Viceprimarul Dan Cristian Popescu, candidatul susținut de PSD la Primăria Sectorului 2, își continua turul de forță printre cetățenii din sector. După programul de lucru de la Primărie, plin de ședințe, întâlniri și audiențe, care se întind pe durata a multor ore, viitorul edil al sectorului 2 se află, în mijlocul cetățenilor, unde discută cu aceștia, le ascultă problemele, soluțiile și le prezintă programul său pe viitorii patru ani. Pe străzile din sector sau în parcuri, interacțiunea cu cetățenii reprezintă o prioritate absolută pentru Dan Cristian Popescu, cel care a spus în numeroase rânduri că “un primar se află în slujba cetățenilor și nu invers”.

“Alături de doamna ministru Ecaterina Andronescu am mers în Parcul Florilor și în Parcul Morarilor pentru a discuta cu locuitorii de #Aca2ă.

Vă mulțumim pentru susținere și pentru sfaturile bune. Continuăm împreună proiectele pe care cu toții ni le dorim pentru sectorul nostru”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, viceprimarul Dan Cristian Popescu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.