Eugen Tomac și echipa PMP, la „munca de jos”: „Suntem cea mai bună echipă intrată în competiția pentru alegerile locale din Capitală!”

0

Lupta electorală pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector reprezintă o uriașă miză pentru toate partidele și actorii politici. Într-un” război” ce se dorea, inițial, a fi dus, în doi, între Alianța PNL-USR-PLUS și PSD, în ecuație a apărut și PMP. Un partid puternic și credibil în București, cu o locomotivă, de anvergura lui Traian Băsescu, care poate trage după ea, spre rezultate foarte bune, și ceilalți candidați la primăriile de sector. Se știe că Bucureștiul rămâne un “fief băsist”, iar scorul PMP va depăși, la toate sectoarele, un scor de două cifre.

Gafa electorală uriașă a PNL-USR-PLUS, care a scos dintr-o alianță de succes PMP, îi va costa scump pe Orban și Barna, liderii celor două partide. Mai ales, că nu este exclus ca PNL-USR-PLUS să piardă atât Primăria Capitalei, cât și primăriile de sector. Într-o alianță cu PMP, situația ar fi stat complet diferit, iar administrațiile PSD ar fi rămas amintiri neplăcute după 27 septembrie.

Modul în care liderul PMP, Eugen Tomac, și-a mobilizat oștirile, aruncând, în luptă, candidați competitivi, nu numai în București, dar și în celelalte județe, semnalul dat de acesta în privința strângerii rândurilor partidului, se va bucura de rezultate pe măsură.

“Fiecare privire, fiecare cuvânt, fiecare zâmbet dăruit în această campanie este primit altfel. Avem cu toții temerile noastre, însă toate se depășesc sub semnul speranței.

Acesta este sentimentul pe care l-am trăit ieri pe străzile și în parcurile din București, unde am ieșit alături de cei mai buni candidați pentru sectoarele capitalei.

Pentru Ioana Constantin, bătălia pentru sectorul 1 este mai mult decât o competiție politică. Sectorul 1 îi este casa, prin urmare lupta pentru el implică dăruire și curaj. Noi o susținem, pentru că este cel mai bun candidat. Ea va aduce un suflu nou, atât de necesar administrației capitalei, alături de o echipă excepțională de consilieri ai PMP.

La sectorul 3, colegul meu, Mihai Neamțu, îl va înfrunta pe baronul local Negoiță, asumându-și competiția deloc ușoară. Primăria Sectorului 3 merită un nou început. Administrația locală merită să aibă în frunte una dintre cele mai credibile voci de dreapta. Mihai, împreună cu energica echipă a PMP sector 3, sunt convins, vor convinge mulți bucureșteni să ne acorde încrederea pe 27 septembrie.

Unul dintre cei mai implicați candidați din București, care și-a dedicat întreaga activitate sectorului 6 este viitorul primar, Ștefan Florescu. A demonstrat că vrea și poate aduce schimbarea atât de mult așteptată într-un sector abandonat de toți cei care vremelnic l-au condus.

Pe marile bulevarde, în parcuri sau pe străduțele dintre blocuri am întâlnit foarte mulți cetățeni preocupați mai mult ca oricând de viitorul nostru. De aceea, vom încerca, respectând regulile impuse de criza de sănătate publică, să discutăm cu cât mai mulți cetățeni. Îmi doresc să îi convingem că suntem cea mai bună echipă intrată în competiția pentru alegerile locale din capitală.

Viitorul Primar General al Municipiului București va fi Președintele Băsescu.

Zilele următoare voi intra în dialog cu bucureștenii alături de ceilalți colegi din sectoarele capitalei spre a-i convinge că suntem cei mai buni.

Toți pentru București!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PMP, Eugen Tomac.

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.