Liberalul Sebastian Burduja acuză impostura PSD: “Moțiunea nu va trece. Vom construi România liberală și cu adevarat europeană!”

Share:

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban anunțată și depusă cu mare tam-tam de alianța demagogiei, incompetenței și a iresponsabilității, PSD-Pro România-ALDE, se va dovedi, astăzi, un mare fiasco. Din simplul motiv că nici măcar unul dintre  ipocriții inițiatori ai acestei moțiuni nu își dorește, cu adevărat, să își asume vreo clipă responsabilitatea unei guvernări dificile, plină de provocări și obstacole, în plină pandemie de COVID-19. Este mult mai simplu pentru Ciolacu, Ponta și Tăriceanu (doar) să mimeze îngrijorarea față de soarta milioanelor de români…

Liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja, este convins că moțiunea de cenzură nu va trece, iar românii vor sancționa dur la alegerile din 27 septembrie incompetența, hoția și impostura pesedistă.

„Maine (luni) încearcă unii să distrugă ceea ce am început să construim în ultimele 10 luni. Nu vor reuși. Moțiunea nu va trece. Românii nu mai pot fi pacăliți. Ajunge cu incompetența, ajunge cu hoția, ajunge cu impostura!

Anul acesta punem temelia. Vom construi România liberală și cu adevarat europeană în următorii 10 ani.

Cu încredere! Victorie, România!
Înainte, împreună”, a precizat, duminică seara, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.