Scandal uriaș înaintea votului moțiunii: Ponta pune tunurile pe Ciolacu și Tăriceanu!

Share:

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a dezvăluit, în direct la Romania TV, un blat politic pe care PNL l-a făcut cu partidele din Opoziție. Ponta a afirmat că UDMR va vota împotriva moțiunii și că parlamentarii USR și PMP nici nu se vor prezenta în sală.

Moţiune de cenzură nu va trece, anunţă Victor Ponta. „Pro Romania are 24 de parlamentari și am vorbit cu toți cei 24 de parlamentari ca mâine să fim toți în sală și vom vota cu bila albă în urna albă și bila neagră în urma neagră, deci pentru demiterea Guvernului. Dar știu că UDMR-ul susține Guvernul, iar USR-ul s-a predat total, nici nu vin mâine în sală și la fel vor proceda și cei de la PMP-ul lui Traian Băsescu. S-au vândut cu toții pentru suma corectă”, a explicat Ponta.

Victor Ponta i-a acuzat, în direct, la Romania TV, pe Marcel Ciolacu și pe Călin Popescu Tăriceanu că nu au manifestat interes pentru prezentarea unui program, post-moțiune și desemnarea unui prim-ministru. Ponta spune că i-a contactat zilele trecute pe cei doi lideri cărora le-a explicat necesitatea de a pregăti soluții pentru gestionarea pandemiei, deschiderea școlilor, sprijinirea firmelor românești și a agriculturii, însă cei doi nu au fost interesați de aceste probleme.

„Am avut zilele trecute discuții cu Marcel Ciolacu și cu domnul Tăriceanu, cărora le-am spus că trebuie să venim cu o propunere de prim-ministru și cu un program care să le arate oamenilor ce se va întâmpla după moțiunea de cenzură, pentru că altfel vom părea neserioși. Asta pentru că oamenii vor să știe ce vom face cu pandemia, cum o gestionăm, cum facem cu începerea școlii, cu firmele românești care sunt îngenunchiate și cu agricultura care este la pământ, lucru cu care cei doi lideri au fost de acord și au zis că ne vom întâlni în zilele următoare ca să discutăm. Din păcate întâlnirea nu a mai avut loc”, a declarat Victor Ponta.

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat cum Guvernul și-a propus să riște îmbolnăvirea masivă a populației cu Covid-19, doar pentru a da impresia că totul este sub control și în acest fel să se poată organiza alegerile parlamentare. Ponta a opinat că și dacă ar fi un milion de cazuri, Guvernul ar spune că totul este sub control, pentru că acum le convine celor de la PNL poziția din sondaje.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.