Apel umanitar: Nicolae Solovei, un băiețel de 11 ani, are nevoie disperată de ajutorul nostru. Un simplu sms îi poate salva viața!

Pandemia de coronavirus a luat cu asalt întreaga lume, nepregătită pentru un astfel de atac. Ne-a înfricoșat, ne-a făcut extrem de atenți, de precauți și de grijulii cu cei dragi. Și, în ciuda tuturor neplăcerilor provocate, ne-a amintit că orice boală poate lovi oriunde și pe oricine. Nu există „Mie nu mi se poate întâmpla”! Nimeni nu e ferit de suferință, nici măcar cei mici, prea tineri pentru a li se putea aduce vreo vină.

Nicolae Solovei

În timp ce mii de români au căzut victime virusului SARS-CoV-2, zeci de mii de alți români luptă zilnic pentru a supraviețui altor boli cumplite.

Fiecare zi a devenit pentru tine o luptă, iar trofeul ei nu e altceva decât viața. Mica mea păpădie, așa îți spui tu când îți vezi firele de păr căzând pe saltea. Plângi și mă rogi să fac ceva să nu îți mai cadă… Cum să îți spun că sunt neputincioasă? Cum să-ți explic că destinul refuză să iasă cu mine la un duel?

Sunt cuvintele mamei lui Nicolae Solovei, un băiat de  11 ani care trece prin efectele chimioterapiei după ce a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Dincolo de atâta suferință există și speranță. Împreună, am reușit să strângem deja aproape 21.000€ din cei 56.000 necesari pentru intervențiile care îi pot salva viața lui Nicolae.

Pentru a fi și mai simplu să-i întindem o mână de ajutor, am deschis campania de donații prin SMS. Oricine trimite un mesaj cu textul „Nicolae” la numărul 8832 contribuie cu 2€ la costurile medicale pentru recuperarea băiețelului.

Nicolae poate fi salvat și prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Să știi că copilașul tău e bolnav e o durere imensă. O durere unică ce te sufocă înăuntrul tău, te lipsește de somn, mâncare și aer. Durerea aceasta se-nzecește când știi că el poate fi salvat dar… suma este mult prea mare decât ne-am putea permite, ne-a scris mama lui Nicu.

Împreună, putem să-l salvăm pe Nicolae. Orice donație poate face diferența între viață și moarte!

TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ NICOLAE

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie -SOLOVEI

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.