Liberalul George Șișcu: Alegerile locale și parlamentare din acest an reprezintă momentul decontului pentru PSD!

Alegerile locale și parlamentare din acest an reprezintă momentul decontului pentru PSD, partid care timp de trei ani a călcat în picioare orice principiu democratic.

Românii nu au uitat cât rău a făcut PSD-ul condus de Dragnea în perioada 2017-2019, când singura preocupare a șefilor acestui partid a fost să subjuge Justiția. Cei trei ani cumpliți, în care românii au stat în stradă, pe viscol sau în plină caniculă, iar când ajungeau acasă păzeau Monitorul Oficial să vadă ce trăsnăi au mai aprobat în Parlament Dragnea, Nicolicea, Iordache și acoliții lor, nu pot fi șterși cu buretele!

Liviu Dragnea nu a acționat singur, ci a fost susținut de liderii PSD din teritoriu, care acum vorbesc cu seninătate despre schimbare și despre realizările lor mărețe, uitând că au votat cot la cot cu șeful lor de partid toate acele legi toxice care au iritat o țară întreagă.

Liderii PSD din teritoriu sunt la fel de vinovați ca și fostul lor lider. Nu am auzit ca măcar vreunul dintre ei să-i spună lui Dragnea: “Gata, ajunge!“.

Mai mult, aceiași baroni roșii cereau insistent în CEx-ul de partid să se dea mai repede ordonanțele privind amnistia și grațierea. Atunci nu mai aveau răbdare, iar acum, când momentul decontului e aproape, încearcă să șteargă urmele, pozând în reformatorii politicii românești și ai unui partid căzut în dizgrație.

Să nu-și imagineze cei care ocupă funcții în administrația locală și județeană că românii au uitat ce partid reprezintă.

Nu pot să vină și să ne vorbească despre fonduri europene tocmai cei care erau pe punctul să ne scoată din Uniunea Europeană.

Cum poate spune că va moderniza România tocmai partidul care atunci când s-a aflat la putere ne-a izolat de Europa?

Toți acești oameni din PSD, indiferent că vorbim de lideri de la centru sau de șefi din teritoriu, au girat un regim criminal pentru democrație și trebuie să plece din funcțiile pe care încă le mai ocupă.

George Șișcu
Deputat, Candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Tulcea
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.