Răzvan Marin, salariu fabulos la Cagliari

1

Răzvan Marin este oficial noul jucător al lui Cagliari. Mijlocașul român a semnat contractul cu gruparea din Sardinia, după efectuarea vizitei medicale. Înţelegerea prevede un împrumut de un an, cu obligaţia transferului definitiv în 2021 pentru 10 milioane de euro, plus bonusuri. În 2019, Ajax l-a adus pe Răzvan Marin de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro.

Cagliari a publicat, pe Twitter, prima fotografie în care Răzvan Marin apare cu însemnele clubului, alături de un mesaj de bun venit. La ieșirea din sediul clubului Cagliari, Răzvan Marin și-a motivat alegerea de a pleca de la Ajax în Serie A, susținând că acesta este cel mai bun pas pe care l-a putut face pentru cariera sa.

„Sunt foarte fericit că mă aflu aici. Sunt nerăbdător să încep treaba la echipă. De ce am ales Cagliari? Pentru că am simțit, în acest moment, că este cea mai bună opțiune pentru cariera mea. Vreau să progresez mult aici”, a declarat Răzvan Marin.

Răzvan Marin a plecat, astfel, de la Ajax, după un singur sezon, în care a bifat 17 meciuri oficiale. Internaționalul român a fost împrumutat pentru următorul sezon la Cagliari, dar italienii vor fi obligați să achite clauza de transfer definitiv în vara anului 2021.

Confrom presei italiene, Răzvan Marin va încasa un salariu anual net de 1,3 milioane de euro.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    & Sunteți de părere că Rădoi ar putea reuși să se sustragă de sub influența lui Mihai Stoichiță la selecția jucătorilor și formarea echipei cu care va juca , influență pusă în evidență și la criticarea stării gazonului de pe Arena Națională, Mihai Stoichiță ,,implicându-se în mod activ” și în formarea celorlalte echipe ce au ratat calificări în campaniile de calificare anterioare, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.