Tânăra Ioana Constantin, rețeta câștigătoare a PMP la Primăria Sectorului 1

0

De patru ani, toxica administrație pesedistă existentă la nivelul Primăriei Capitalei și al Primăriilor de sector și-a demonstrat neputința, iresponsabilitatea, disprețul. Prea multă incompetență, prea multă aroganță, prea multă duplicitate, prea multă manipulare, prea multă hoție, prea mută sfidare la adresa cetățenilor…

Ca o alternativă viabilă la dezastrul administrației Tudorache-PSD, PMP a venit cu tânăra Ioana Constantin. Unul dintre exponenții de marcă ai noului val din politică, Ioana Constantin are pe lângă atuul tinereții și un program pliat pe nevoile cetățenilor din sectorul 1.

Mai puține taxe și impozite, mai multă transparență prin publicarea tuturor facturilor și contractelor; locuri de parcare pentru rezidenți; piețe moderne și curate, dar și piețe volante în fiecare cartier; creșe, grădinițe și școli moderne și sigure; locuri de joacă sigure și curate, dar și trotuare accesibile pentru mame și copii; siguranță și ordine publică; mai mult verde, mai puțină poluare: în fiecare cartier, grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunității; stoparea depozitărilor ilegale de deșeuri. Doar câteva dintre  punctele din ambițiosul program al candidatului PMP la sectorul 1.
„Angajamentul meu și al echipei PMP Sector 1 este ca cel mai bogat sector al Municipiului București să își recape statutul de Capitală a Capitalei!”, susține, cu fiecare ocazie, Ioana Constantin cea care va reprezentă, susțin nu puțini locuitori ai sectorului, o surpriză frumoasă în cursa pentru Primăria Sectorului 1.

Dar drumul spre culmi, spre victorie, este brăzdat de multă muncă, iar Ioana Constantin și staff-ul său de campanie se află, în fiecare zi, în mijlocul locuitorilor din sectorul 1.

„Discutăm mult în stradă, cu locuitorii din sectorul 1. În această dimineață, împreună cu echipa PMP Sector 1, în zona Piața Romană. Vrem un sector prietenos cu copiii și bunicii, un sector curat, piețe modernizate și parcuri curate, mai multe creșe și grădinițe, mai mult verde și mai multă transparență, o primărie deschisă pentru oameni, nu pentru grupuri de interese”, a precizat, marți, pe pagina sa de Facebook, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin.

Într-un sector ai cărui cetățeni merită mult mai mult-decât au primit în ultimii 30 de ani- în care există, în anul 2020, străzi de pământ, a venit vremea ca un politician tânăr să readucă normalitatea la Primărie.

Într-o luptă electorală în care Daniel Tudorache și Clotilde Armand se visează mari favoriți, Ioana Constantin poate reprezenta soluția câștigătoare în sectorul 1. Soluția câștigătoare a unor cetățeni care așteaptă de prea mulți ani ca primarul să fie în slujba lor, nu în a unor găști politice…

I.Badea

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.