Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, are soluția (potrivită) de rezolvare a problemei gunoiului din București!

0

Candidatura lui Traian Băsescu provoacă veritable coșmaruri „”marilor favoriți” în cursa pentru Primăria Capitalei: Nicușor Dan și Gabriela Firea. Cu o experiență uriașă în administrație, cu un program pliat pe realitățile și nevoile Capitalei, Traian Băsescu a demonstrat, prin această candidatură, că este nu numai un „general” care vrea să conducă oștile PMP, alături de Eugen Tomac, în acest război „necruțător”, dar și un lider politic care pune mai presus de un post de europarlamentar nevoile bucureștenilor.

Traian Băsescu are soluții, are viziune și are experiența necesară în a moderniza Bucureștiul. Când alternativele sunt Gabriela Firea și Nicușor Dan, candidatura lui Traian Băsescu reprezintă soluția așteptată de prea mulți ani de locuitorii Capitalei.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, europarlamentarul Traian Băsescu, a declarat că ”Bucureştiul pute” deoarece nu există o uzină de procesare a deşeurilor menajere. Această uzină, spune Băsescu, ar putea fi cumpărată cu bani de la Uniunea Europeană.

„Vă asigur că nu o să mă ocup de spectacole, de trimis pensionari în Grecia, de făcut ochelari, nu astea  sunt treburile primarului, treburile primarului sunt altele. Eu am de făcut pasaje, am de rezolvat problema gunoiului, să facem o uzină de procesare a gunoaielor. Uitaţi-vă că pute Bucureştiul. Bucureştiul pute de la gropile de  gunoi. Niciun primar nu s-a apucat să facă o uzină de procesare a gunoiului menajer în Bucureşti”, a declarat Traian Băsescu, la TVR1, marţi seară.

Băsescu a adăugat că primul lucru pe care ar trebui să îl facă cel care va câştiga alegerile din 27 septembrie este achiziţia unei astfel de uzine.

„Primul lucru care trebuie făcut este achiziţia uzine de procesare a gunoiului. Oraşul se scufundă în gunoi. Acest oraş produce 760 de mii de tone de gunoi menajer anual, iar noi  în depozităm în gropi, în jurul Bucureştiului. Când bate vântul dinspre Glina, pute jumătate de Bucureşti, când bate dinspre Vidra, pute altă jumătate. Aici suntem. În loc să se fi făcut o uzină de procesare a gunoiului menajer şi să se termine toată povestea asta cu mirosul”, a declarat candidatul PMP.

„Costă vreo 300 milioane de euro, bani sunt de la Uniunea Europeană pentru mediu, cât vrei”, a conchis Băsescu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.