Apel umanitar: Darius Fileață, un îngeraș de trei anișori, are nevoie de sprijinul nostru. Haideți să-i salvăm viața!

0

Când vorbești despre un copilaș de 3 anișori, te gândești automat la joacă, drăgălășii, multe zâmbete și doi părinți al căror suflet e plin de fericire. Din păcate, povestea nu e aceeași pentru toți copiii. În familia Fileață, joaca iese din discuție, drăgălășiile au fost înlocuite de durere, zâmbetele au lăsat loc lacrimilor, iar sufletul părinților s-a umplut de griji și disperare.

Nu cu mult timp în urmă, Darius a fost diagnosticat cu teratom imatur de gradul 2, o tumoră formată în creier ce îi amenință viața în fiecare zi. A trecut deja prin mai multe operații la cap, chimioterapie și mult, mult chin – atât de mult încât, în urmă cu câteva zile, medicii le-au spus părinților că băiatul a făcut… depresie!

Sunt într-un șoc total, nu ne așteptam la așa ceva. Se pare că acest balaur nu vrea să îmi lase puiuțul în pace, să se poată bucura și el de copilărie, ne-a povestit mama băiețelului.

Săptămâna aceasta, Darius va fi operat din nou. Toate procedurile la care este supus costă 90.800€. Fără acești bani, el nu poate învinge boala ce îi neagă dreptul la o copilărie normală, alături de familie. Singura lui speranță am rămas noi, cei care putem dona și strânge suma necesară. Până acum, am reușit să strângem aproape 50.000€. Lupta trebuie să continue! Orice donație făcută în conturile deschise de Asociația „Salvează o inimă” poate însemna un viitor frumos pentru acest copil nevinovat.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie -FILEATA

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.