Teatrul Arte dell`Anima ți-a pregătit o mulțime de surprize în septembrie!

Share:

Teatrul Arte dell’Anima anunță o prelungire a verii prin Cursurile de dezvoltare personală prin teatru pentru copii. Primele întâlniri din modulul de 10 ședințe se vor ține la Teatrul Arte dell`Anima chiar în Grădina teatrului, unde Beatrice Rubică și Cezara Munteanu, trainerii noștri, vă așteaptă cu drag pentru a începe o nouă aventură teatrală. Prețul integral al cursului este de 700 RON dar am pregătit un discount de 100 RON pentru cei care vin cu mai mulți copii sau cei care plătesc modulul integral până la data începerii cursului, respectiv 26 septembrie 2020. Cursurile se vor ține la Teatrul Arte dell’Anima, care funcționează respectând toate normele în vigoare legate de contextul actual.

CALENDAR DESFĂȘURARE CURSURI:
Data începere:
26 septembrie 2020 – Grupa 4-6 ani, 10:30-11:50 (trainer Cezara Munteanu)
26 septembrie 2020 – Grupa 6-10 ani, 11:50-13:50 (trainer Cezara Munteanu)
26 septembrie 2020 – Grupa 10-16 ani, 13:50-16:00 (trainer Cezara Munteanu)
Data încheiere: 12 decembrie 2020 (inclusiv spectacol final)

Data începere:
27 septembrie 2020 – Grupa 10-16 ani, 10:30-12:30 (trainer Beatrice Rubică)
Data încheiere: 13 decembrie 2020 (inclusiv spectacol final)
Menționăm: În perioada 24 octombrie – 1 noiembrie (Vacanța de toamnă) nu se vor ține cu suri!

Număr ședințe: 10 ședințe
Preț ședință: 70RON
Cost total modul: 700RON
Traineri: Beatrice Rubică și Cezara Munteanu
*Cost redus pentru părinții cu gemeni/mai mult de un copil, o reducere de 10% din totalul sumei achitate. (sau per copil)
*Reducere 100 RON pentru achitarea integrală a modulului până la data începerii cursurilor (Dată limită: 27.09.2020) 600RON total.

CONTACT:
Email: teatru@artedellanima.ro
Telefon: 0733.060.033

Spectacol de improvizație –Trupa IMPROFIX

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 5 septembrie, ora 21:00, la Grădina cu Filme – Cinema & More – Teatrelli, la spectacolul de improvizație al trupei IMPROFIX, iar pe 20 septembrie, ora 17:00, la Bounty Fair – Casa Universitarilor. Vino să vezi un spectacol plin de umor, creat pe loc, la sugestia ta!
Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească.
Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.


Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.

Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu
Coach: Mihaela Sîrbu
Clape: Vlad Pasencu
Design și fotografie afiș: Andrei Runcanu
Durata spectacol: 1 h 20 minute

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733.060.033, pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima sau pe www.artedellanima.ro
Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte de Arte dell’Anima.

Totul despre femei

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la cea mai savuroasă comedie.
„Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, pe 12 septembrie, ora 21:00, la Grădina cu Filme – Cinema & More – Teatrelli.
O comedie romantică cu Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.
„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină, uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.
Acest diamant este Femeia – mamă, fiică, iubită, prietenă, soră.
Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața spectatorilor trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu, întruchipând fiecare cinci personaje diferite.
Vino la „Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. Trei actrițe, cincisprezece personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce îți va dezvălui aproape totul despre femei.

Distribuție: Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu
Regie: Felix Crainicu
Scenografie: Ioana Colceag
Traducere: Mihaela Balint
Adaptare text: Crina Lință
Light & sound design: Alexandru Bibere
Durata: 1h20

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.