Zece motive pentru care, tânăra candidată PMP, Ioana Constantin, trebuie să readucă normalitatea la Primăria Sectorului 1!

0

Intrarea în cursă a tinerei candidate PMP, Ioana Constantin, la Primăria Sectorului 1 provoacă veritabile frisoane atât pesedistului Daniel Tudorache, cât și lui Clotilde Armand, candidatul PNL-USR-PLUS. După patru ani de administrație toxică PSD a venit vremea unei schimbări mult-timp așteptate de locuitorii din sector. Iar Ioana Constantin și redutabila sa echipă de consilieri locali poate readuce normalitatea, transparența, competența și respectul față de cetățean la Primăria Sectorului 1. În aceste condiții, prezența la vot, pe 27 septembrie, devine mai importantă decât oricând în ciuda pandemiei de coronavirus.

Cu un buget anual uriaș, de aproape 450 de milioane de euro, Primăria Sectorului 1 reprezintă o miză uriașă pentru administrația Tudorache-PSD. Perpetuarea dezastrului din ultimii patru ani nu pare a impresiona actuala administrație unde, în stilul consacrat cu care PSD ne-a obișnuit, Tudorache a uitat (aproape) tot ce a promis, imediat după ce s-a instalat în fotoliul confortabil de primar, în cea mai bogată administrație locală din România.

Vă voi prezenta zece motive pentru care Ioana Constantin trebuie să fie votată la Primăria Sectorului 1, o primărie în care tupeul, iresponsabilitatea și incompetența au făcut prea mulți ani casă bună cu lipsa totală de transparență.

1.Pentru că primarul pesedist al sectorului 1, Daniel Tudorache, deși a condus cea mai bogată Primărie de Sector din Capitală, a eșuat lamentabil în ultimii patru ani. De la construirea de creșe și grădinițe în sector, reabilitarea blocurilor și a caselor, construirea unei săli polivalente, construirea de locuințe pentru medici și profesori, până la modernizarea ascensoarelor, reducerea cheltuielilor inutile de la ADP Sector 1 și reabilitarea străzilor, bilanțul administrației PSD-Tudorache este dezastruos.

2.Pentru că alternativa la toxica administrație pesedistă, Clotilde Armand, anunțată de Alianța PNL-USR-PLUS, nu poate reprezenta o soluție viabilă. Din simplul motiv că Clotilde Armand, cea care a fost la un pas de a câștiga Primăria Sectorului 1, în urmă cu patru ani, nu are calitățile necesare, o spun cunoscătorii săi, de a forma și a menține o echipă puternică și de a canaliza energiile în jurul său. Pentru că prestația și programul acesteia, ca și faptul că în sectorul 1, listele separate de consilieri anunțate de PNL respectiv USR-PLUS, o dezavantajează. Pentru că Clotilde Armand a renunțat la funcția de consilier local la sectorul 1 pentru a deveni europarlamentar iar astăzi, la doar un an de mandat la Bruxelles și Strasbourg, dorește să revină la Primăria Sectorului 1. Pentru că vede victoria la Primăria Sectorului 1  ca o rampă de lansare la șefia USR prin debarcarea lui Dan Barna.

3.Pentru că, după 30 de ani, după atâta iresponsabilitate, incompetență, devalizare a bugetului public și dispreț față de cetățeni, a venit vremea ca locuitorii sectorului 1 să meargă pe mâna unui tânăr bine pregătit. Pentru că atuul tinereței în cazul Ioanei Constantin este dublat de un CV pe măsură: absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității de Management și a Facultății de Management, SNSPA, unde a predat și discipline precum Management, Etica în Afaceri și Afaceri, doctorand…

4.Pentru că Ioana Constantin este unul dintre liderii noului val din politică, deținând, la doar 29 de ani, funcția de secretar general adjunct al PMP, unul dintre partidele cu o priză electorală semnificativă la bucureșteni. Pentru că va veni la Primărie cu o echipă de consilieri locali redutabili.

5.Pentru că Ioana Constantin a prezentat un program pliat pe realitățile Sectorului 1, dar și pe nevoile unor locuitori care vor normalitate, transparență, onestitate și competență din partea primarului, dar și a instituției pe care o conduce.

6.Pentru că din prima zi a campaniei electorale, Ioana Constantin se află în mijlocul locuitorilor sectorului 1 pentru a le prezenta oferta sa și a le asculta acestora problemele. Pentru că știe să asculte și are soluțiile necesare…

7.Pentru că vrea un sector prietenos cu copiii și bunicii, un sector curat, parcuri curate, mai multe creșe și grădinițe, mai mult verde și mai multă transparență, o primărie deschisă pentru oameni, nu pentru grupuri de interese.

8.Pentru că vrea piețe modernizate în care să fie asigurate locuri pentru depozitarea legumelor, fructelor, produselor românești, dar și condiții decente pentru depozitarea și vânzarea produselor. Pentru că are soluții viabile pentru mai multe locuri de parcare, pentru reabilitararea străzilor, pentru că va pune un accent deosebit pe curățenie, în contextul în care, astăzi, Primăria Sectorului 1 plătește trei milioane de euro pentru curățenie unei firme care nu-și îndeplinește nici 10% din atribuții.

9.Pentru că o victorie a lui Traian Băsescu candidatul PMP la Primăria Capitalei va pune bazele unei colaborări eficiente, în interesul, exclusiv, al cetățenilor cu colega sa de partid de la Primăria Sectorului 1.

10.Pentru că toate celelalte candidaturi nu pot amenința electoral poziția primarului în exercițiu care are resursele financiare de a desfășura o campanie electorală opulentă care îl favorizează. Iar locuitorii sectorului 1 nu-și permit un nou mandat marca Tudorache-PSD.

Evident, primarul Tudorache vizează un nou mandat de primar. Sumele uriașe pe care, se pare, le alocă unor televiziuni dar și unor site-uri apropiate PSD îi oferă o vizibilitate semnificativă dar și oportunitatea de a ascunde gunoiul sub preș. Conform principiului „nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase”, primarul Tudorache se (auto)prezintă ca mare favorit în cursa pentru un nou mandat de primar. Am dubii mari că locuitorii din sector, cel puțin în marea lor majoritate, nu sunt suprasaturați de aburelile și tupeul unui edil PSD căruia îi atârnă, zgomotos, de coadă, uriașele eșecuri ale administrației.

Iar Ioana Constantin și echipa sa de consilieri PMP reprezintă varianta câștigătoare pentru Primăria Sectorulu 1. Din simplul motiv că a venit vremea transparenței, profesionalismului, închiderii robinetului jafului și a respectului față de cetățean.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.