Străzi neasfaltate, curți inundate și cetățeni umiliți în sectorul 1! Ioana Constantin, revoltată: “Este o uriașă Rușine să avem încă străzi neasfaltate în Capitala țării!”

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, este decisă să schimbe, radical, fața dezastruoasă a sectorului 1. Asta în condițiile în care primăria condusă de pesedistul Daniel Tudorache are la dispoziție un buget anual fabulos, de aproape 450 de milioane de  euro. Cu toate acestea, există (încă) în anul 2020, după patru ani de toxică administrație Tudorache-PSD, și spre dezamăgirea uriașă a Ioanei Constantin și a staff-ului său, străzi neasfaltate în acest sector în care atunci când plouă este dezastru. Cetățeni umiliți care și-au pierdut speranța într-un viitor mai bun, cetățeni care sunt obligați să-și ducă copiii, de prea multă vreme, la școală și grădiniță în condiții mai mult decât improprii.

Ioana Constantin, tânăra care vrea să readucă normalitatea mult-așteptată la Primăria Sectorului 1, s-a declarat revoltată de situația de netolerat găsită pe străzile din cartierul 16 Februarie-Giulești în sectorul 1. Aflată, din prima zi a campaniei electorale, în mijlocul locuitorilor din sector pentru a le afla problemele, candidatul PMP a răbufnit, nereușind să înțeleagă gradul uriaș de dispreț la adresa unor cetățeni ale căror interese susții, ca primar, că le aperi.

“Așa arată străzile din cartierul 16 Februarie – Giulești, sectorul 1, de fiecare dată când plouă. Am fost aici în această dimineață cu colegii mei de la PMP Sector 1. Străzi și curți inundate pe străzi neasfaltate în cel mai bogat dintre sectoarele Bucureștiului. Domnule primar Tudorache, doamna Clotilde Armand, Sectorul 1 e și aici, nu doar în centru! Ce vom face cu sutele de copii care vor trebui să ajungă la grădiniță și la școală în aceste condiții?

Asfaltarea acestor străzi e prioritate zero. Este o uriașă Rușine să avem încă străzi neasfaltate în Capitala țării!”, a tras un semnal de alarmă, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin.

Cu toate acestea, după patru ani de dezastru, cu un tupeu uriaș, primarul Tudorache vrea un nou mandat. La rândul său, Clotilde Armand, candidatul mega-alianței PNL-USR-PLUS, cea care a renunțat la mandatul de consilier local, sedusă de un post călduț de europarlamentar, și, implicit, să mai apere interesele locuitorilor din sector 1 în mandatul primarului Tudorache, continuă doar să promită. În disprețul unei realități crunte…

În aceste condiții, soluția, singura soluție viabilă, rămâne candidatul PMP, Ioana Constantin. Iar prezența la vot, pe 27 septembrie, devine mai importantă decât oricând.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.