Tomac „inspectează” echipa PMP Iași. Tandemul Petru Movilă-Dorina Isopescu, pregătit pentru întâlnirea electorală cu ieșenii!

0

Turul de forță prin județele țării al președintelui PMP, Eugen Tomac, continuă. Astăzi a fost ziua întânirii cu echipa PMP Iași, unde tandemul Petre Movilă- Dorina Isopescu care candidează la Președinția CJ Iași respectiv Primăria Iași este pregătit pentru întâlnirea electorală, din 27 septembrie, cu cetățenii din „capitala Moldovei”.

„Toți pentru IAȘI!

M-am întâlnit astăzi, în Capitala Moldovei, cu echipa PMP Iași, condusă de colegul Petru Movilă.

La Iași avem cel mai bun candidat, pe doamna profesoară Dorina Isopescu, Decanul Facultății de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi”. Are cea mai solidă pregătire pentru a conduce cel mai mare municipiu din Moldova.

Pentru Consiliul Județean Iași a intrat în luptă Președintele PMP Iași, Petru Movilă, cel mai activ parlamentar din Moldova. Este inițiatorul în Legislativul de la București a 637 de proiecte de lege, dintre care 73 au fost adoptate, devenind legi.

Sunt convins că PMP Iași va obține un scor de 10+, pentru că avem o echipă unită și puternică care va convinge cetățenii să fie alături de noi!”, a precizat pe pagina sa de Facebook liderul PMP, Eugen Tomac.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.