Muzicianul de geniu, Nicolae Voiculeț, îl pune la punct pe Alexandru Rafila: Cu orice preț, trebuie să ne apărăm COPIII!

Share:

Domnule Alexandru Rafila, în calitate de reprezentant al #OMS în România, ați făcut o afirmație care încalcă orice drept fundamental al copiilor noștri la educație și sănătate în legatură cu noile reguli de începere a anului școlar 2020-2021, în legătură cu interzicerea cântatului la orele de muzică!

“Copii vor face MUZICĂ în școli fără să aibă voie să cânte!”… Așa ați spus! După aceeași logică, eu atunci consider că și vorbitul este la fel de periculos, în momentul în care deschizi gura! În acest caz, propun să nu mai lăsăm nici copiii și nici profesorii să mai vorbească. Eventual să se înțeleagă prin semne! 

E clar că de ceva vreme, nici noi, dar acum nici copiii noștri, nu mai au DREPTURI! Tot ce ne spuneți că vom avea de acum înainte, sunt doar RESTRICȚII..! 

Copiii nu au voie să facă nimic în afara regulilor impuse și consider că este inadmisibil și absolut înfiorătoar, modul în care a gândit guvernul strategia pentru începutul noului an școlar.

Scenariul în care se vor afla copiii noștri din 14 septembrie este următorul este sumbru: vor fi obligați să stea într-o cutie de plastic, cu mască obligatorie pe nas și pe gură, fără educație fizică, fără să aibă voie să cânte la orele de muzică!

Domnilor guvernanți, vi se pare că aceasta este EDUCAȚIE liberă? Mie, NU!

Pare mai degrabă, că este un program bine stabilit, de reeducare forțată a tinerelor generații, iar școala, va fi locul unde copii noștri vor fi TORTURAȚI și tratați ca niște delicvenți minori!

Dar vă întreb domnule Rafila, ce se întâmplă cu școlile de muzică, unde copii chiar asta fac… cântă..? Se vor închide, sau copiii se vor reprofila?

Concluzia mea este că “pandemia” gestionată de actualul sistem din România, INTREZICE cântatul și arta, interzice accesul la cultură, la muzică și la educație.

Ce va urma după? Ce interdicții ne mai pregătesc pentru copii noștri și pentru noi?

Nu știm, dar mai mult sa sigur că vor fi multe și aspre!

M-am gândit să spun public câteva lucruri despre ce înseamnă muzica în școala romanescă, asta după ce am văzut declarația lui Alexandru Rafila.

De 30 de ani muzica este trecută la „și altele” alături de sport și de desen, mulți nu mai înțeleg (sau nu vor) cât de mult ajută aceste discipline la dezvoltarea unui copil. 

Statisticile spun că România are un procent uriaș de copii fără educație, care sunt obezi și care ascultă muzică cu mesaje teribile.

În școlile din România, la orele de muzică se face matematică, în orele de sport, se face fizică și lista de abuzuri e lungă. Profesorii de muzică au cedat și au renunțat să mai lupte cu sistemul corupt. În schimb copiii noștri vor avea parte de educație sexuală (sanitară) începând chiar de la grădiniță, impusă european și aprobată de președinte și de parlament!

Domnul Rafila, ca și alți ignoranți care ne conduc sănătatea și educația, se oare că nu știu cât de importantă este muzica în educația copiilor și nici beneficiul imens pe care îl are în dezvoltarea armonioasă a tinerilor, mai ales acum în acestă periondă grea pentru ei!

Ei nu știu și nici nu-i interesează, cât de mult i-ar putea ajuta muzica, pe copiii noștri!

Domnilor guvernanți, MUZICA, nu este cea pe care o cântă tot felul de afoni dubioși sau dubioase pe bani publici la sindrofiile politice făcute de diverși politruci. MUZICA, este vindecarea sufletului și însăși viața Universului, nu doar a acestei planete!

Dragi părinți, de unde să știe despre muzică domnul Rafila, ministra educației, sau ministrul sănătății..?! Ei au altă agendă și alte interese, pe care ni le impun încă din luna martie, a acestui an!

Un calcul simplu de este următorul: 3.000.000 de elevi + 500.000 de studenți + 250.000 de profesori, însemnă 3.750.000 de măști pe zi  X  1.5 lei o mască = 1.000.000 euro pe zi PROFIT! 

Înmulțiți cu zile, săptămâni și luni…și veți înțelege despre ce sume FABULOASE e vorba!

Domnule Rafila, MUZICA îi invață pe copii să respire corect, să se echilibreze emoțional, să înțeleagă mesajul dintr-un cântec, să-și cunoască tradițiile, să pronunțe corect, să-și dezvolte auzul, să fie în armonie cu natura. Lucruri extrem de importante! 

 MUZICA dă speranță și vindecă boli!

Poate că știți toate astea domnule Rafila și faceți asta intenționat, dar atunci înseamnă că sunteți un criminal, înseamnă că faceți GENOCID împotriva copiilor noștri!

În calitatea mea de artist, de muzician, de promotor al culturii și ambasador al turismului romanesc în lume, în calitate de om și de tată, vă rog să opriți detenția din școlile României și intenția reeducării de tip totalitarist, a copiilor noștri!

Batjocorirea elevilor prin discriminarea crasă la care sunt supuși, raportat la altor copii din Europa, este de departe, cel mai cinic dintre experimentele aplicate azi în România. 

CER ANULAREA RESTRICȚIILOR ABERANTE, unde victime sigure vor fi, COPIII NOȘTRI!

Mă opun cu toată fermitatea, acestui program de alienare și traumatizare a copiilor noștri în școlile pandemiei din România!

Cer demisia ministrului educației, ministrului sănătății și reprezentantului organizației Mondiale a Sănătății în România, Alexandru Rafila!

Nicolae Voiculeț

un părinte de copil din România!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.