Dan Cristian Popescu: Oamenii contează, nu interesele de partid sau ale corporațiilor!

0

Alegerile locale din 27 septembrie trebuie să pună în prim-plan omul nu sigla de partid. Prea mulți ani s-a votat partidul, nu omul, și de aici la avalanșa de dezamăgiri ale cetățeanului nu a fost decât un pas.

27 septembrie reprezintă o zi crucială pentru locuitorii sectorului 2. Lupta se dă în trei. Actualul viceprimar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, susținut de PSD, îi are ca adversari pe controversatul Neculai Onțanu și anonimul Radu Mihaiu, susținut de Alianța PNL-USR-PLUS.

Revenirea lui Onțanu la Primăria Sectorului 2 este de neimaginat pentru locuitorii unui sector care au cunoscut deja 16 ani de administrație Onțanu. 16 ani de lipsă de transparență, 16 ani de devalizare a bugetului de stat, 16 ani de dispreț la adresa locuitorilor din sectorul 2.

Despre Radu Mihaiu, numai de bine cât timp nimeni din sector nu-l cunoaște. Un „Agamiță Dandanache” modern, cum l-a numit Dan Cristian Popescu, o persoană care cunoaște despre sectorul 2 cât cunosc eu despre Antilele Olandeze și care a avut drept unic merit faptul că este prietenul (încă) șefului USR Dan Barna.

Din fericire, candidatura lui Dan Cristian Popescu nu a putut fi stopată de jocurile de culise liberalo-useriste. Iar susținerea sa de către PSD reprezintă, până la urmă, garanția succesului locuitorilor unui sector care merită mult mai mult.

Dan Cristian Popescu va câștiga alegerile și va avea timp cel puțin patru ani să transforme sectorul 2 într-un sector modern. În ultimii patru ani, în calitatea sa de viceprimar Dan Cristian Popescu, s-a zbătut pentru locuitori. Parcuri modernizate, mai multe locuri de parcare, locuri de jocuri refăcute, transparență decizională, zeci de mii de audiențe, taxă de gunoi zero, școli și licee la cele mai înalte standarde de modernizare, spălare mecanizată a străzilor etc.

„Atunci când doar oamenii contează și nu interesele de partid sau ale corporațiilor, ești prezent permanent în stradă, nu doar în campanie electorală.

#Aca2ă prețuim viața, credința în Dumnezeu și libertatea. Oamenii sunt pe primul loc și pentru ei mă aflu în această cursă electorală.

Aca2ă oamenii contează!”, a precizat pe pagina sa de Facebook, Dan Cristian Popescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.