Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja: Vă chem la vot pentru a alege profesioniștii. Echipa de consilieri locali de la sectorul 1 este ancorată în comunitate!

0

Liberalii din sectorul 1, coordonați de, liderul filialei, Sebastian Burduja, continuă să fie, în fiecare zi, în mijlocul cetățenilor din acestor sector. Sectorul 1 este luat  la pas, stradă cu stradă, om cu om. Se ascultă problemele oamenilor- sunt “abisuri” de dezamăgiri față de dezastrul administrației PSD-Tudorache- se oferă soluții și se caută punți de reclădire a încrederii între cetățeni și administrația locală.

Liberalii din sectorul 1 continuă să se lupte pentru reclădirea României și implicit a sectorului 1, pentru o administrație locală profesionistă, competentă, transparentă, în care cetățeanul este cel mai important.

După patru ani de dispreț, după patru ani de lipsă cronică de transparență, după patru ani de devalizare, în interesul unor găști potrivnice interesului locuitorilor din sector,  a uriașului buget al Primăriei Sectorului 1, după patru ani de promisiuni neonorate, a venit vremea administrației liberale, a administrației care poate duce Sectorul 1 acolo unde îi este locul.

Am încredere în echipa liberală pentru sectorul #1. Un lucru mare este că echipa de consilieri locali propusă de #PNL la sectorul 1 este ancorată în comunitate. Oamenii aceștia stau în cartierele sectorului. Aici, cu Daniel Ciungu, locuitor al zonei Greenfield-Teișani de foarte mulți ani.

Dani știe că bucureștenii de aici au nevoie de drumuri de acces, pentru că a stat zeci sau sute de ore în trafic alături de ei. Știe că au nevoie de apă și canalizare, pentru ca la rândul lui are un sistem propriu, scump și greu de întreținut, când în 2020 un cartier cu peste 5000 de suflete ar trebui sa aibă servicii publice minime, in Capitala României. Știe ca e nevoie de grădiniță și școală aici, pentru ca școala 7 a ajuns la capacitate maximă. Știe și îi pasă. Pune suflet.

Aceasta este #echipaliberală pentru Sectorul 1. Pe 27 septembrie, în calitate de Presedinte PNL Sector 1, va chem la vot pentru a alege profesioniștii de care avem nevoie. Îi cunoasteti pe toti pe www.pnlsector1.ro.  „ a precizat pe pagina sa de Facebook liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.