Nicolae Voiculeț: Și eu sunt copilul din Târgu Jiu!

Share:

Copilul din Târgu Jiu, suntem de fapt noi toți, cei scuipați și loviți, de către aceia care se cred puternici și superiori, care azi gestionează destinul României!

Trăim momente dramatice create de un sistem care promovează multă ură, dezbinare și frică!

Este efectul politicilor corupte, din cauza minciunii și a MANIPULARII pe care o experimentam zi de zi, dusă la o extremă ne mai întâlnită până acum!

Cazul fetiței din Târgu Jiu, cred că va declanșa războiul inevitabil, împotriva acestui Stat incompetent, totalitarist și corupt!

Domnule prim-ministru Ludovic Orban, poate să garanteze cineva din Guvernul Dumneavoastră, că următorul copil aflat în această situație s-ar putea să mai supraviețuiască unei asemenea experiențe de brutalitate, fără să-i fie fatală!

Concluzia mea este că acest sistem corupt și incompetent, lipsit de valori etice si morale, a făcut tot ce i-a stat în putință, să distrugă această țară și viitorul ei!

Copiii României de astăzi, sunt rezultatul vizibil al politicilor corupte și mafiote din ultima perioadă!

În tot acest timp am oferit încrederea și am votat niște incompetenți, care nu au nicio legătură cu România, transformându-ne copiii și viitorul tuturor, într-un iad! 

NIMENI dintre ei nu au nicio scuză, pentru ceea ce se întâmplă!

Acesta este rezultatul ticăloșiei statului român, a lașității și indiferenței multora dintre cei care ne conduc azi, care nu au acordat niciun sprijin și atenție, educației corecte și creștine a copiilor noștri!

Observ dezgustat, că acum mai toți politicienii sunt ocupați de campania lor electorală ipocrită și mincinoasă, în loc să ia atitudine publică și să încerce măcar să vină cu soluții, pentru a dezamorsa această criză în care o fetiță din România, este maltratată cu bestialitate, fără a putea fi apărată și protejată de nimeni!

După părerea mea, politicienii împreună cu acest sistem, sunt marii absenți ai adevărului tragic pe care îl trăim, creat tot de ei!

Nu am văzut încă niciunul dintre acești politruci disperați după putere și bani, să ia atitudine vis-a-vis de drama acestei fetițe, care de fapt, e drama noastră, a întregului popor român!

Nu mai putem tolera la infinit această situație, de aceea trebuie să luăm atitudine acum, pentru a schimba viitorul nostru și al copiilor noștri! 

Dragi părinți ai României, copilul fiecaruia dintre voi, poate și următoarea VICTIMĂ! 

Ce faceți?

Nicolae Voiculeț și eu sunt copilul din Târgu Jiu!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.