Traian Băsescu demontează diversiunile. Candidatul PMP va câștiga cursa pentru Primăria Capitalei!

0

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, este decis să devină viitorul primar general al Bucureștiului. Cu o experiență politico-administrativăde invidiat, cu un program electoral imbatabil, Traian Băsescu va reuși să readucă, după scrutinul din 27 septembrie, normalitatea la Primăria Capitalei. După patru ani de administrație toxică Firea-PSD, după patru ani în care transparența, competența și nu în ultimul rând respectul față de cheltuirea banului public și implicit cetățeni s-au dovedit a fi o rara avis, a venit vremea ca locuitorii Capialei să aleagă, de această dată, experiența, competența și intransigența lui Traian Băsescu.

De altfel, teama față de candidatura lui Traian Băsescu este cronică în rândurile PSD dar și a Alianței PNL-USR-PLUS. Iar diversiunile se țin lanț încă din prima zi a depunerii candidaturii. „Traian Băsescu se retrage!”, ni se spune, de dimineață până seara la televiziunile de casă ale PSD. O minciună uriașă, o manipulare grosolană care arată, până la urmă, că Traian Băsescu a stricat multe jocuri.

Traian Băsescu are soluții pentru București. Are o echipă de consilieri generali imbatabilă. Are drept viitori parteneri candidați redutabili la primăriile de sector. Traian Băsescu vrea, poate și este hotărât să schimbe Bucureștiul în direcția dorită de milioane de locuitori. Are soluții viabile în domeniul modernizării infrastructurii, a modernizării parcurilor, a fluidizării traficului din Capitală. Creșterea calității vieții este o altă prioritate a candidatului PMP.

Mai mult, Traian Băsescu demontează, în stilul caracteristic, toate diversiunile ce vizează așa-zisă retragere a sa din cursă.

 „Vreau să vă dau răspunsul, sunt zvonuri lansate de niște lichele politice către presa. Capul acestei rețele este Ludovic Orban, am știut cu 5 zile înainte. Eu nu-s nici Victor Ponta să fug când arde o discoteca, nici să fug cand sunt 10.000 de oameni în stradă. Obiectivul este să demoralizeze electoratul, oamenii care nu o mai vor pe Firea. Ar vrea ca Bucurestiul să nu aiba un primar cu experiența pe care o am eu”, a declarat candidatul PMP.

Traian Băsescu a mai spus că „am intrat în această competiţie cu un singur obiectiv – să câştig”.

Traian Băsescu demonstrează, încă o dată, că rămâne același lider politic de anvergură care a gestionat o criză financiară ce „îngenunchease” omenirea și care a mers mai departe indiferent de costurile electorale.

În 2020, Traian Băsescu trebuie să revină, mai mult decât oricând, la Primăria Capitalei. Cât timp cetățenii îl vor compara, cu argumentele de rigoare, pe acesta cu Firea și Nicușor Dan votul pe 27 septembrie nu se poate duce decât într-o singură direcție: Traian Băsescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.