Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, are soluții pentru susținerea IMM-urilor: „Micile afaceri din fiecare cartier trebuie protejate!”

0

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, continuă lupta pentru susținerea intereselor locuitorilor din sector. Pentru Ioana Constantin și staff-ul său electoral “stradă cu stradă, cartier cu cartier” nu reprezintă doar un slogan de pus pe materialele de campanie, ci o dorință de a cunoaște cât mai bine problemele cu care se confruntă cetățenii sectorului 1.

Ioana Constantin se află, zilnic, printre oameni. Le ascultă nemulțumirile, păsurile, dezamăgirile, revolta față de actuala administrație Tudorache-PSD. Li s-a promis, printre multe altele, lifturi modernizate, străzi asfaltate, spații verzi îngrijite, mai multe locuri de parcare, o transparență totală și implicit un dialog permanent cu Primăria. Nu s-a întâmplat, însă, nimic bun din partea administrației Tudorache. Prea multe promisiuni neonorate, prea mult dispreț la adresa cetățenilor din cel mai bogat sector al Capitalei, prea multă lipsă de transparență în cheltuirea banului public, prea multă incompetență și iresponsabilitate.

A venit vremea schimbării. Iar Ioana Constantin, în parteneriat cu viitorul primar general, Traian Băsescu, cu echipa sa redutabilă de consilieri de la Primăria Sectorului 1, va impune o administrație profesionistă, cu ușile larg deschise către cetățeni.

În contextul unor interminabile scandaluri între Daniel Tudorache și Clotilde Armand, susținută de PNL-USR-PLUS, alegătorii din sectorul 1 au de ales, pe 27 septembrie, între incompetență, scandaluri și demagogia acestora și tinerețea, soluțiile și dorința unei tinere candidate care este decisă să modernizeze, din temelii, sectorul 1.

“După lunile de stare de urgență și alertă, multe afaceri mici s-au prăbușit sau sunt sufocate. Mi-a povestit aseară o doamnă din sectorul 1, zona Gara de Nord, cum au fost nevoiți să închidă vechea afacere și să deschidă un mic aprozar la colț de stradă. Produse românești, sănătoase și curate, dar pe care sunt nevoiți să la vândă în condiții nu suficient de bune la colțul străzii.

Angajamentul PMP e că vom organiza piețe volante în fiecare cartier, iar pentru antreprenorii la început de drum, care se luptă zilnic cu taxele, impozitele, birocrația și acum cu provocările crizei sanitare, vom oferi 300 de spații gratuite în sectorul 1, vom simplifica interacțiunea cu primăria și instituțiile din subordine prin digitalizarea serviciilor și vom amenaja 3 centre de asistență pentru IMM-urile din sector.

Micile afaceri din fiecare cartier trebuie protejate, ele fac parte din comunitate, aduc împreună oamenii, fie ca vorbim de un magazin, un aprozar, o frizerie sau o terasă. Iar produsele noastre românești trebuie să ajungă în fiecare cartier.

Cu respect pentru fiecare cartier al sectorului 1, acesta e angajamentul PMP Sector1!”, a precizat, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.