Crima care a șocat municipiul Galați. Și-a omorât iubita în bătaie!

Un bărbat din Galați a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru omor calificat, fiind acuzat că și-a bătut iubita până când a lăsat-o fără suflare.

Potrivit surselor din rândul autorităților, femeia de 51 de ani trecea des prin astfel de situații. Aceasta refuza de fiecare dată ajutorul medical și nu depunea plângere la poliție.

Incidentul șocant s-a petrecut în weekend, iar de data aceasta episodul i-a fost fatal femeii.

Un echipaj de ambulanță a fost chemat sâmbătă la locuința celor doi, însă victima, deși avea numeroase răni, a refuzat să fie dusă la spital și a rămas în casă cu concubinul. Bărbatul a sunat din nou la 112 a doua zi pentru că starea femeii se înrăutățise. Femeia a făcut stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvată.

„Era bătută bine, avea numeroase urme de violenţă. Iniţial a refuzat să fie transportată la spital. A doua oară, echipajul a găsit-o căzută în cadă, au încercat să o salveze, nu au mai avut ce face. Femeia în vârstă de 51 de ani fusese agresată de concubin, prezenta un traumatism cranian, dar şi multiple alte traumatisme şi echimoze. Bărbatul era foarte agitat, echipajul a solicitat şi sprijinul poliţiei“, a declarat Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi, pentru Mediafax.

Agresorul a fost reținut de polițiști pentru 30 de zile și urmează să se decidă ce pedeapsă se va aplica în cazul lui.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.