Dan Cristian Popescu pune tunurile pe Guvernul Orban: Cele trei scenarii privind redeschiderea școlilor au creat mai mult haos!

0

Cele trei scenarii anunțate de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației privind redeschiderea școlilor au creat mai mult haos, pentru că nu sunt bine fundamentate, susține Dan Cristian Popescu, candidat din partea PSD la Primăria Sectorului 2, informează Realitatea.net.

“Toate măsurile anunțate în ultimele zile au adus numai haos în sistem, pentru că au transferat toată responsabilitatea în seama consiliilor școlare. Chiar și în situația în care la nivel de sector sau de județ s-a stabilit un anumit scenariu, cum este în București scenariul hibrid, consiliile profesorale pot decide altceva, în funcție de situația reală. Practic, Guvernul a aruncat toată răspunderea pe umerii acestor consilii, ai profesorilor și, în ultimă instanță, ai elevilor și părinților,” a afirmat  Popescu, la Realitatea PLUS.

Pe lângă această comunicare defectuoasă, susține candidatul PSD la Primăria Sectroului 2, Executivul a amplificat și mai mult haosul nerespectându-și nici propriile promisiuni.

“Guvernul Orban nu a pus la dispoziție măști, materiale dezinfectante, a lăsat totul pe seama primăriilor. Toate aceste norme ar fi trebuit date la începutul verii, pentru a evita situația în care s-a ajuns, să nu știe nimeni exact cum va începe școala. (…) Cu tabletele, din luna mai ni s-a spus de la Guvern că se vor cumpăra pentru cei care au nevoie. Ni s-a comunicat în urma cu 3-4 zile că nu se pot achiziționa acele tablete,” a mai precizat Dan Cristian Popescu, candiat din partea PSD la Primăria Sectorului 2.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.