Liberalul Sebastian Burduja critică dur administrația Tudorache-PSD: „Vom elibera Sectorul 1 de PSD, de incompetență, corupție și mizerie!”

Share:

Evenimentul de prezentare a proiectelor de dezvoltare locală din planul de campanie pentru sectorul 1 reprezintă – dincolo de interminabilul circ prin care PSD, prin liderii săi sau prin interpuși gălăgioși care nu fac altceva decât să se umple de ridicol, vrea să boicoteze orice proiect care vizează modernizarea, fie el din sectorul 1 sau din altă parte- momentul care anunță iminentul sfârșit al toxicei administrații PSD-Tudorache de la Primăria Sectorului 1.

“Prezența mea  aici este limpede și urmărește scopul clar de a transmite mesajul de susținere din partea PNL pentru doamna Clotilde Armand, pentru echipele noastre. Cel mai bogat sector este cel mai prost administrat și riscă să fie dus la nivelul sectorului 5. Aceasta situație trebuie să înceteze”, a declarat Ludovic Orban, Președinte al Partidului Național Liberal si premierul României, cu prilejul acestui eveniment.

“Vă place cum arată Sectorul 1? Vi se pare normal că acest sector a ajuns o cocină? Vi se pare normal că se aruncă bani pe tot felul de prostii când avem atâta nevoie de viziune si investiții pentru a dezvolta acest oraș? Echipa liberală a Sectorului 1, împreună cu partenerii de la USR-PLUS, este aici pentru a elibera Sectorul 1 de PSD, de incompetență, corupție și mizerie”, a declarat Sebastian Burduja , președintele PNL Sectorul 1.

“Ne aflăm aici pentru că cineva trebuie să arunce la gunoi PSD și trebuie sa începem cu Sectorul 1. Avem un primar care nu a construit nimic, care a risipit 4 ani din viața noastră și aruncă cu banii noștri pentru materiale de propaganda. România are nevoie de oameni care construiesc, nu de oameni care distrug”, susține Clotilde Armand, candidatul dreptei pentru Primăria Sectorului 1.

Consultă programul de campanie pe www.pnlsector1.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.