Candidatul PMP la sectorul 1, Ioana Constantin, se află, în fiecare zi, printre cetățeni: „După 27 septembrie, redeschidem Primăria pentru oameni!”

0

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, a ales o campanie electorală printre oameni, în mijlocul lor. Fiecare cartier este luat zilnic, cum se spune, „la picior” de tânăra candidată PMP. Lupta împotriva dezastrului generat de administrația Tudorache-PSD, în ultimii patru ani, se anunță extrem de dură. Dar Ioana Constantin este decisă să readucă normalitatea în sector.

 A amenajat suplimentar 15 birouri de cartier pentru audiență și asistență, în sprijinul cetățenilor și al firmelor. Revolta tinerei candidate PMP față de situația dezastruoasă în care se află unele cartiere, precum 16 februarie, cu străzi neasfaltate, pline de noroi, fără apă, fără gaze, fără canalizare, este mai mult decât îndreptățită. Cetățenii din sectorul 1 merită mult mai mult decât au primit în ultimii patru ani. Merită o administrație transparentă, deschisă către cetățean, proiecte ambițioase care să depășească faza promisiunilor electorale, parcuri și piețe modernizate, mai multe locuri de parcare, străzi asfaltate… Iar tânără Ioana Constantin are soluțiile pregătite la toate problemele cu care se confruntă sectorul 1.

„După 27 septembrie, redeschidem primăria pentru oameni! PMP este angajat total în această campanie pentru a scoate PSD din administrație. Sectorul 1 s-a degradat puternic în ultimii ani, calitatea vieții a scăzut, iar interesul nostru este să readucem o administrație eficientă în sectorul 1. Răfuiala politică, nivelul scăzut la care au adus dezbaterea alți candidați nu face cinste sectorului pentru care candidează și arată lipsa totală de respect față de cetățeni”, a precizat candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin.

“În sectorul 1, în cartierul 16 Februarie, sunt încă străzi neasfaltate, fără apă, fără canalizare, fără gaze. Aici locuiesc sute de copii care pentru a ajunge la școală merg pe jos sau duși în cârcă de părinți. Aici nu intră ambulanța, iar la intrarea în cartier e un focar de infecție.

Vom scoate și acest cartier la lumină!”, a mai adăugat, revoltată, Ioana Constantin.

În sectorul 1, în cartierul 16 Februarie, sunt încă străzi neasfaltate, fără apă, fără canalizare, fără gaze. Aici locuiesc sute de copii care pentru a ajunge la școală merg pe jos sau duși în cârcă de părinți. Aici nu intră ambulanța, iar la intrarea în cartier e un focar de infecție. Sunt Ioana Constantin, candidez la Primăria Sectorului 1, din partea Partidului Mișcarea Populară. Vom scoate și acest cartier la lumină! #PMPSector1

Publicată de Ioana Constantin pe Joi, 10 septembrie 2020

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.