O nouă realizare a viceprimarului Dan Cristian Popescu. Piața Cremenița, cu prețuri reduse pentru pensionari și studenți, se va deschide pe 19 septembrie!

Share:

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, continuă să puncteze la capitolul realizări.În timp ce principalii candidați, Neculai Onțanu și anonimul Radu Mihaiu s-au remarcat doar prin „16 ani de administrație dezastruoasă” respectiv prietenia cu liderul USR, Dan Barna, și un program electoral rupt de realitățile sectorului 2, Dan Cristian Popescu se detașează prin investiții finalizate.

“Piața Românilor” se va deschide pe 19 septembrie în cartierul Colentina, pe strada Cremenița. Va fi singura piață din București care comercializează doar produse tradiționale și va avea cele mai mici prețuri din sectorul 2.

Pentru că #Aca2ă nu lăsăm pe nimeni în urmă și știm nevoile și problemele locuitorilor din sectorul 2, în Piața Românilor pensionarii vor avea o reducere de 26% la toate produsele. Prin această reducere vrem să compensăm diferența pe care Guvernul României a furat-o pensionarilor prin decizia nedreaptă de a majora pensiile cu doar 14%, față de cele 40 de procente promise.

Mai mult, studenții care învață în sectorul 2 vor avea, de asemenea, o reducere de 15% la toate produsele cumpărate.

Aca2ă doar oamenii contează! Singurul scop al candidaturii mele este bunăstarea semenilor mei!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Dan Cristian Popescu.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.