Sebastian Burduja pariază pe Cristian Băcanu la Primăria Sectorului 5: “Un om implicat, căruia îi pasă de ceea ce va lăsa în urma lui!”

0

Administrația pesedistă de la nivelul Capitalei și al primăriilor de sector trebuie, urgent, înlocuită. Doar un alt tip de management, unul liberal, profesionist, pliat pe realitățile sectorului și nevoile oamenilor poate să schimbe, în bine, imaginea Bucureștiului.

Liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja, susține că o victorie a Alianței PNL-USR-PLUS, pe linie, în Capitală va reuși să readucă Bucureștiul la normalitate. O normalitate pe care bucureștenii o așteaptă de prea mulți ani. O normalitate care, până la urmă, înseamnă transparență, competență, proiecte viabile, și deschidere totală către cetățeni.

“Câteva rânduri despre sectorul 5, deși v-am obișnuit sa va povestesc despre sectorul 1.

Sectorul 5 este cel mai putin dezvoltat din Capitala României, exemplul perfect al efectelor clanurilor roșii asupra vieții românilor. Corupție, impostura, bătaie de joc si o incompetenta sora cu prostia.

Acum însă sectorul 5 are șansa schimbării in bine. Despre Cristian Băcanu as putea scrie pe multe pagini. Il cunosc de ani de zile, un om implicat, căruia ii pasa de ceea ce va lasa in urma lui. Cristi e un avocat remarcabil, un profesionist serios si un liberal convins.

Toti cei care nu-l cunosc ar trebui sa isi rupă un minut si 40 de secunde sa vadă acest clip. Băcanu spune drept. Si va fi un primar drept si competent pentru sectorul 5, care are nevoie de asta ca de aer.

Succes, Cristi! Inainte, impreuna pentru noul Bucuresti”, a precizat liderul liberalilor, Sebastian Burduja.

Câteva rânduri despre sectorul 5, deși v-am obișnuit sa va povestesc despre sectorul 1.Sectorul 5 este cel mai putin dezvoltat din Capitala României, exemplul perfect al efectelor clanurilor roșii asupra vieții românilor. Corupție, impostura, bătaie de joc si o incompetenta sora cu prostia. Acum însă sectorul 5 are șansa schimbării in bine. Despre Cristian Băcanu as putea scrie pe multe pagini. Il cunosc de ani de zile, un om implicat, căruia ii pasa de ceea ce va lasa in urma lui. Cristi e un avocat remarcabil, un profesionist serios si un liberal convins. Toti cei care nu-l cunosc ar trebui sa isi rupă un minut si 40 de secunde sa vadă acest clip. Băcanu spune drept. Si va fi un primar drept si competent pentru sectorul 5, care are nevoie de asta ca de aer. Succes, Cristi! Inainte, impreuna pentru noul Bucuresti 🇷🇴↗️🇪🇺

Publicată de Sebastian Burduja pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.