În ciuda sondajelor mincinoase, Traian Băsescu revine la Primăria Capitalei!

0

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, își continuă cursa electorală în stilul care l-a consacrat: incisiv, ferm, hotărât să scoată Bucureștiul din mocirla în care a fost afundat de administrația Firea-PSD. Traian Băsescu vine în fața bucureștenilor cu un program foarte bine conturat, pliat pe realitățile unei capitale care merge din rău în mai rău. Traian Băsescu are soluțiile necesare, are viziune, are un proiect bine articulat care va duce la modernizarea Bucureștiului.

În aceste condiții, scrutinul din 27 septembrie devine mai important decât oricând. Bucureștenii au, până la urmă, de ales, între demagogia și tupeul Gabrielei Firea, stupizenia și incoerența lui Nicușor Dan și soluțiile avansate de Traian Băsescu. Un lider politic de anvergură care a câștigat toate bătăliile politice duse. A câștigat de două ori Primăria Capitalei, de două ori Președinția României, a traversat, cu mari eforturi și pierderi personale de imagine (evident asumate), țara printr-o criză necruțătoare, a acumulat o experiență politico-administrativă uriașă, care trebuie fructificată de bucureșteni.

Staff-urile de campanie ale lui Firea și Dan știu foarte bine că Băsescu reprezintă o amenințare greu de evitat. În ciuda sondajelor cu dedicație pentru cei care le comandă, PNL și PSD, care îl creditează pe Băsescu între 10 și 15%, este evident că situația nu stă nici pe departe așa. În realitate, scorul electoral al lui Băsescu sare, astăzi, de 22%, iar distanța față de „marii favoriți” scade vertiginos. Traian Băsescu are (încă) un impact uriaș în Capitală, în ciuda atacurilor deșănțate la adresa sa, de dimineață până seara, la televiziunile de casă plătite cu bani grei de principalele partide politice.

Să nu uităm că Traian Băsescu a recuperat mult mai mult la alegerile locale pe care le-a câștigat în trecut, ca și la cele prezidențiale. Tocmai din acest motiv, Firea și Nicușor Dan fug de o dezbatere cu Traian Băsescu. Se tem că argumentele, verbul, experiența administrativă a lui Băsescu i-ar pulveriza într-o confruntare în care nu te mai poți ascunde, ca până acum, în spatele unor monologuri plătite sau a unei campanii electorale costisitoare, extrem de agresivă.

Cu o echipă de candidați competitivi la sectoare, cu o echipă puternică de consilieri generali, Traian Băsescu va reveni la Primăria Capitalei după 27 septembrie. Un pariu câștigat nu numai de Traian Băsescu și PMP, dar și de bucureșteni.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.