Dan Cristian Popescu demontează minciunile lui Radu Mihaiu: „Pentru acest candidat, nu oamenii contează, ci interesele străine pe care le va susține dacă ajunge primar!”

0

Responsabilitate vs dezinformare. Soluții vs. inducerea premeditată a panicii în rândul părinților și al elevilor din sectorul 2. S-a întâmplat vinerea trecută în cadrul unei dezbateri televizate între viceprimarul Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 și Radu Mihaiu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria aceluiași sector.

În contextul în care astăzi a fost redeschis anul școlar, Radu Mihaiu a scos, din desaga electorală, cea mai eficientă armă a useriștilor: minciuna. Nu știu cât a fost ignoranță/necunoaștere și cât rea-credință și manipulare, însă, Radu Mihaiu  a demonstrat, încă o dată, că nu are nicio legătură cu realitatea din sectorul 2. De alfel, cel parașutat în această cursă doar în baza prieteniei cu Dan Barna, a ales varianta ipocriziei electorale. Acesta a anunțat, nici mai mult nici mai puțin decât  faptul că în sectorul 2  sunt unități de învățământ fără apă caldă sau rece. Ai fi crezut că Radu Mihaiu chiar a făcut verificări în acest sens și s-a declarat revoltat, îngrijorat, de soarta elevilor dijn sectorul 2. Din păcate, totul s-a rezumat la un “delir demagogic” greu de tolerat în cazul unui candidat la o primărie cu sute de mii de locuitori. S-a vrut un atac la adresa lui Dan Cristian Popescu cu scopul de a puncta electoral. Cel care a investit sume fabuloase în Educație și a modernizat, la standarde greu de egalat, nu puține școli și licee din sectorul 2, Dan Cristian Popescu a reacționat, însă, pe pagina de Facebook, demontând, punct cu punct, elucubrațiile anonimului Radu Mihaiu.

„Candidatul USR la Primăria sectorului 2, rămas fără argumente în cadrul unei dezbateri electorale la care a participat astăzi alături de mine, a mințit în direct, anunțând că în sectorul 2 sunt unități de învățământ fără apă caldă sau rece.

Un asemenea delir demagogic nu poate rămâne fără răspuns, mai ales că suntem cu doar 3 zile înaintea începutului de an școlar, iar părinții sunt speriați și confuzi din cauza haosului creat de cei din guvern.

Aveți mai jos adrese de la toate unitățile de învățământ menționate de candidatul USR, prin care se demontează manipularea pusă la cale de acest individ. Toate unitățile de învățământ de #Aca2ă au apă caldă și rece și toate măsurile de prevenție și protecție implementate. Mai mult, suntem în curs de implementare inclusiv a măsurile pe care PNL, partidul care îl susține pe candidatul USR, le-a asumat public, dar nu a fost în stare să le gestioneze.

Să induci panica în rândul copiilor și părinților, în plina pandemie, în speranța obținerii unor voturi, arată nu doar disperare, dar și un caracter josnic. Pentru acest candidat, nu oamenii contează, ci interesele străine pe care le va susține dacă ajunge primar. Din fericire pentru noi toți, acest lucru nu se va întâmpla.

Aștept scuzele, domnule candidat, așa cum ați promis că veți face dacă dezinformați cetățenii”, a precizat Dan Cristian Popescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.