Ministrul Cîțu elimină „scenariile apocaliptice”: Industria și-a revenit puternic în trimestrul III!

0

Florin Cîțu a comentat pe pagina personală de Facebook că industria și-a revenit puternic în trimestrul al treilea. Crede că economia a avut o evoluție în formă de „V” în criza COVID și mai spune că a eliminat toate scenariile „apocaliptice”.

„Așa cum am anticipat, sectorul industrial își revine din trimestrul III. Nimeni nu poate să mai nege acest lucru. (…) Este deja din ce în ce mai clar că am eliminat toate scenariile apocaliptice pentru economia României. Scenariul nostru de bază cu o revenire în „V” a economiei în 2020 este acum acceptat de TOATĂ lumea”,a scris ministrul pe pagina personală de Facebook.

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu, comentat, săptămâna trecută, scăderea ratei inflaţiei, anunţată joi de INS, afirmând că acestea sunt „veşti bune pentru români şi foarte proaste pentru socialişti şi trompetele lor”, ceea ce înseamnă că Guvernul PNL a gestionat foarte bine această perioadă de criză în condiţii extrem de dificile şi că PNL a scos România din topul ruşinii in UE.

„Veşti bune pentru români şi foarte proaste pentru socialişti şi trompetele lor! Preţurile au scăzut în august relativ la iulie!!! Da, au scăzut! Asta în timp ce venitul mediu net creşte. Rata inflaţiei este la 2.7% în august 2020 vs. 4.1% în august 2019!!! Mai mult, anul trecut rata inflaţiei era cea mai mare din UE. A fost doi ani şi jumate la rand. PNL a scos România din topul ruşinii in UE. Nimeni nu poate sa nege asta. Concluzia este simplă: puterea de cumpărare a crescu în guvernarea PNL. Asta deşi trecem prin cea mai mare criză din ultima sută de ani„, a scris Cîţu pe Facebook.

Florin Cîțu afirmă că este evident că guvernul PNL a gestionat foarte bine această perioadă de criză în condiţii extrem de dificile.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.