Parteneriatul cu cetățenii, o prioritate pentru candidatul PMP, Ioana Constantin: „Primăria Sectorului 1 trebuie să fie deschisă pentru oameni!”

0

Programul electoral al candidatului PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, este nu numai unul ambițios, dar și unul pliat pe realitatea, nevoile și problemele cu care se confruntă un sector în care, din păcate, în ultimii patru ani, au primat (doar) interesele găștii PSD-Tudorache. Cea mai bogată primărie a Capitalei, cu un buget ce se apropie de 450 de milioane de euro,  a fost, practic, închisă pentru cetățenii din sector.

Unul dintre pariurile Ioanei Constantin este deschiderea urgentă a Primăriei Sectorului 1 pentru locuitorii sectorului. Tocmai din aceste motive scrutinul din 27 septembrie devine mai important decât oricând pentru locuitorii unui sector care trebuie să voteze o echipă tânără, bine pregătită, care oferă soluții de modernizare a sectorului 1. Iar Ioana Constantin și echipa sa de consilieri locali PMP pot reprezenta soluția electorală (prea mult timp) așteptată de locuitorii din acest sector.

“Primăria trebuie să fie deschisă pentru oameni

În sectorul 1 nu mai există dialog cu cetățenii, actualul primar PSD si candidata USR, fost consilier local, nu au coborât în acești 4 ani în cartierele sectorului 1 decât selectiv, bine controlat, nu au vorbit cu oamenii, nu au văzut pe viu problemele din fiecare zonă. După administrația Chiliman, primăria a fost închisă. Ca om care locuiește în sectorul 1 dintotdeauna, vă spun că bloc cu bloc, alee cu alee, stradă cu stradă, cartier cu cartier vom reface dialogul dintre Dvs și Primărie.

Candidații stângii (PSD – USR) sunt într-o răfuială care nu are legătură cu sectorul nostru. Eu vă chem să fim parteneri, să ne bucurăm de sectorul nostru împreună!”, a precizat tânăra candidată PMP, cea care continuă să bată la picior, în ciuda vremii, toate străduțele și cartierele din sectorul 1.

Interacțiunea cu oamenii pentru a le afla nevoile și problemele, pentru a le asculta păsurilor și mai ales pentru a le oferi soluțiile aferente, reprezintă o prioritate pentru Ioana Constantin.

Mai mult, dezamăgirea candidatei PMP față de situația deplorabilă în care se află Teatrul de Vară Bazilescu, o clădire simbolică care nu a fost reabilitată de Primăria Sectorului 1, este uriașă. În context, Ioana Constantin este decisă să redea acest Teatru publicului, comunității sectorului 1.  Mai mult, lipsa unei piețe modernizate în zonă, dar și a penuriei locurilor de parcare, sunt, la rândul lor, priorități pe agenda Ioanei Constantin.

Într-un sector dintr-o Capitală care se pretinde europeană, în care există, din păcate, în anul 2020, străzi neasfaltate, pline de gropi și noroi la prima ploaie, alegerea unui candidat care cunoaște bine nevoile sectorului 1 devine mai stringentă decât oricând. În timp ce Tudorache și Clotilde Armand se ceartă, în disprețul locuitorilor, Ioana Constantin se află în mijlocul oamenilor și încearcă să schimbe (în bine) direcția în care se îndreaptă sectorul 1. Nu este puțin deloc și sunt convins că locuitorii sectorului 1 au înțeles acest lucru…

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.