Firea și Dan primesc o puternică lovitură, Băsescu merge mai departe. Punct terminus: Primăria Capitalei!

0

Candidatul PMP, Traian Băsescu revine la Primăria Capitalei. Traian Băsescu nu renunță la cursa electorală așa cum, de zile bune, manipulatorii și diversioniștii de profesie din staff-urile lui Firea și Nicușor Dan sau aplaudacii de la televiziunile de casă ale PSD și PNL, anunță, evident, „pe surse”. Traian Băsescu merge mai departe și se va opri la Primăria Capitalei. Acesta este singurul punct terminus pentru Traian Băsescu.

Fostul președinte are în gena politică o singură cunoscută: succesul!  Cu o experiență politico-administrativă de invidiat și cu reușite electorale neegalate, încă, de vreun alt lider politic al perioadei postdecembriste: două victorii la alegerii prezidențiale și două la Primăria Capitalei, Traian Băsescu își continuă, cu argumentele de rigoare, campania pentru Primăria Generală. Programul lui Băsescu este pliat pe realitățile și nevoile unei Capitale în care traficul a devenit de coșmar, iar interesele găștilor politico-imobiliaro-financiare din jurul primarului general, indiferent de numele acestuia, de netolerat.

Traian Băsescu va aduce, după scrutinul din 27 septembrie, normalitatea la Primăria Capitalei. Cu o echipă competitivă de consilieri generali, într-un parteneriat corect cu viitori primari de sector, candidatul PMP poate, în sfârșit, să pună umărul la modernizarea Bucureștiului. Prea mulți bani risipiți pentru interese de partid, prea multă iresponsabilitate, prea multă incompeteță, prea multă politizare într-o instituție în care singura prioritate ar trebui să fie cetățeanul.

Mai mult, recentul scandal care îl vizează pe candidatul PNL-USR-PLUS, Nicușor Dan, îl favorizează electoral pe Traian Băsescu. Într-o cursă în trei cu Gabriela Firea și Nicușor Dan, Traian Băsescu este, de departe, soluția viabilă pentru bucureșteni. Gabriela Firea a demonstrat, cu vârf și îndesat, ce poate în ultimii patru ani și s-a remarcat doar printr-un țățism care nu mai prinde la electorat, iar Nicușor Dan este depășit de situație. Nu poate, nu știe și mai ales este strivit între interesele unei construcții politice care nu îl va lăsa să facă nimic bun pentru bucureșteni.

De aici uriașa teamă de Traian Băsescu. De candidatura acestuia. De o confruntare electorală cu acesta.

De altfel, Traian Băsecu a precizat, încă o dată, că nu se va opri niciodată dintr-o cursă electorală. Fostul preşedinte a precizat si faptul că nu doreşte o alianţă cu PNL pentru alegerile parlamentare din decembrie.

„Această întrebare mă şi distrează. Nu doamnă, nu sunt geambaş de voturi, nu am de dat voturi, nu am de cumpărat voturi. Nu vând, nu cumpăr, iau. Câte voturi pot, iau. Niciodată nu mă voi opri dintr-o cursă electorală. E ca şi cum i-ai spune unui avion la 11.000 de metri: Opreşte puţin! Eu sunt avionul”, a declarat Traian Băsescu în cadrul conferinţei de presă de la sediul PMP.

În aceste condiții, votul din 27 septembrie devine mai important decât oricând pentru bucureșteni. Traian Băsescu este singurul care poate schimba în bine fața Capitalei. Sunt convins, însă, că bucureștenii au înțeles acest lucru…

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.