Sebastian Burduja, revoltat de „linșajul mediatic” asupra lui Nicușor Dan: Firea să explice public cum a sifonat, sute de milioane de euro, prin companiile municipale!

0

Gabriela Firea nu concepe să piardă scrutinul din 27 septembrie. O variantă de neacceptat pentru un primar general care știe că viitorul edil al Capitalei, Nicușor Dan, vă găsi un buget devalizat spre profitul unei găști cu (inerente) conexiuni în Voluntari,  fieful soțului primar, Florentin Pandele. Atacul în haită, finanțat cu bani grei către televiziunile de casă pesediste, arată, până la urmă, disperarea Gabrielei Firea. Să îl acuză de trafic de influență, relații cu clanuri interlope  și corupție pe Nicușor Dan este nu numai o diversiune uriașă, dar și o dovadă de mârșăvie greu de explicat chiar și în cazul unei campanii electorală disperată. Din păcate, pentru ea și cei cointeresați în a o susține, Gabriela Firea își trăiește ultimele zile de primar general. Ziua scadenței va veni cu voie sau nu de la Gabriela Firea.

Revoltat de „această mizerie fără limite”, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja, a reacționat, pe pagina sa de Facebook, față de linșajul mediatic asupra lui Nicușor Dan.

„Disperată că domnia ei se apropie de final, Firea și-a pus gașca de acoliți să încerce un linșaj mediatic asupra lui Nicușor Dan, sperând că o să îi mai reducă din procente. Este ceea ce știe să facă PSD de ani de zile, pe lângă sufocarea și blocarea comunităților unde se cred vătafi și a întregii țări, când o au pe mână.

O mizerie fără limite, mai ales că vine de la capii rețelei de clanuri din Voluntari care au acaparat Bucureștiul, împotriva unuia dintre cei mai longevivi combatanți pentru protejarea Capitalei. Care va ajunge primar, în ciuda încercărilor PSD-Firea de a opri acest lucru, cu votul bucureștenilor și cu sprijinul dreptei unite.

Dincolo de zgomotul pe care încearcă să îl facă doar cu titluri acuzatoare, dar fără dovezi, adevărul este unul singur: Nicușor Dan s-a opus, ca în alte 175 de cazuri rezolvate, unei încălcări a legii de către o autoritate publică.

Ca să nu își mai piardă timpul cu aceste încercări penibile de a își distruge concurența, o invit pe Firea să explice public cum a sifonat sute de milioane de euro, prin companiile municipale. Știu că e mult de povestit, așa că o provocăm să înceapă cu:

– Licitația celor 100 de tramvaie, prin care o firmă turcească a fost favorizată de echipa Firea, deși nu îndeplinea criteriile legale pentru a participa la licitație.

– Achiziția Parcului Verdi, prin care terenuri vândute de persoane cu condamnări penale au fost cumpărate de Primărie la prețuri de 10 ori mai mari.

– Achiziția Cinematografului Lumina, prin intermediul unei agenții imobiliare cu sediul în apartamentul Gabrielei Firea.

– Miniciuna ordinară referitoare la atragerea de fonduri europene de 1 miliard de euro, de 30 de ori mai mici în realitate.

– Minciuna reabilitării conductelor de termificare, de circa 600 metri, în loc de 30 de kilometri cât s-au promovat în reclame false ale Primăriei.

Reiau mesajul pentru PSD și Firea: dreapta unită va scăpa Bucureștiul de administrațiile PSD corupte și toxice. Bucurestenii s-au săturat. Nu mai pot fi mințiți. Pe 27 septembrie, plecați acasă. Pregătiți-vă bagajele”, a spus liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.